7χρονος δάγκωσε συμμαθητή του στα απόκρυφα!

7χρονος-δάγκωσε-συμμαθητή-του-στα-απόκ-259184

ImageHandlerΈνα επτάχρονο αγοράκι βρίσκεται στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, καθώς όπως ισχυρίζεται, ένας συμμαθητής του, του δάγκωσε το πέος κατά τη διάρκεια ενός καυγά, σαν άλλος Λουίς Σουάρεζ!

Οι γιατροί διεξάγουν εξετάσεις για διαπιστώσουν τη σοβαρότητα της ζημιάς, αν φυσικά αυτή ευσταθεί.

Σύμφωνα με το αγόρι, την ώρα που περίμενε το λεωφορείο, είδε το συμμαθητή του να τσακώνεται με μια φίλη του από την τάξη.

Όταν έσπευσε σε βοήθεια της μικρής του φίλης, ο μικρός ισχυρίζεται πως δέχτηκε την επίθεση από το συμμαθητή του. Ο Λι Χσινγκ, που περίμενε εκείνη την ώρα να παραλάβει το παιδί του από το σχολικό, είδε την επίθεση του αγοριού και επιβεβαίωσε πως το ένα αγόρι, δάγκωσε τα.. ευαίσθητα μέρη του άλλου πάνω από το παντελόνι.

Μετά το καρφί έπεσε στη δασκάλα των παιδιών, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χσινγκ, αντί να επιβλέπει τα παιδιά και να αποτρέψει το γεγονός, ήταν απασχολημένη από το κινητό της τηλέφωνο.

Μέχρι να αντιληφθεί τι είχε συμβεί, το παιδί είχε ήδη δαγκωθεί.

Το σχολείο έχει ξεκινήσει έρευνα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο καυγάς, όπως και το γιατί η δασκάλα ήταν απασχολημένη, όλα αυτά, την ώρα που ο μικρός 7χρονος περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των γιατρών.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook