627.000 ευρώ δώρο των προηγούμενων Δημάρχων στους καταστηματάρχες του λιμανιού

627-000-ευρώ-δώρο-των-προηγούμενων-δημάρχων-288644

Τραπεζοκαθίσματα παντού και ποτά… στην υγεία των κορόιδων (δηλαδή των δημοτών) σέρβιραν όπως φαίνεται ορισμένοι καταστηματάρχες στο Ενετικό Λιμάνι με τις ευλογίες των Δημοτικών Αρχών στα Χανιά.

Πάνω από 16.000 κλήσεις είχε κόψει το Λιμεναρχείο για παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου από το 2007 έως το 2014, οι οποίες όμως παρέμεναν στα συρτάρια του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου!

Το συνολικό ποσό φτάνει τελικά τις 627.000 ευρώ και η «λυπητερή» είναι έτοιμη να σταλεί στους αποδέκτες.

Γιατί δεν το έκανε νωρίτερα ο Βλαχάκης, απ’ όταν ανέλαβε και άνοιξε τα συρτάρια; Μα επειδή… μετρούσε! Χρειάστηκε μάλιστα να έρθουν οι ορκωτοί λογιστές της Grand Thorton για να ολοκληρωθεί αυτή η «επίπονη» όπως λένε οι ίδιοι, διαδικασία.

Κι άντε εσύ μετά να πείσεις, ότι ο δημόσιος χώρος δεν είναι ιδιωτικός χώρος…

Το ρεζουμέ είναι πάντως πως έστω και με καθυστέρηση οι επιχειρηματίες του λιμανιού τώρα καλούνται να πληρώσουν τα πρόστιμα που τους αναλογούν…

Με αυτούς που τους κάλυπταν σε βάρος των συμφερόντων των δημοτών που τους εξέλεξαν, τι θα γίνει;

Αλλά θα μου πεις, ο κόσμος τους έχει ήδη κρίνει αυτούς…

ΖΑΡΠ…

2 thoughts on “627.000 ευρώ δώρο των προηγούμενων Δημάρχων στους καταστηματάρχες του λιμανιού

  1. Φράγκο δεν θα πάρουν.Εκλογές έχουμε του χρόνου.Τα ξέρει καλά τα (πασοκατζίδικα) κόλπα ο Τάσος.Από τους κατοίκους όμως ζητάνε Δημοτική ενημερότητα(!) γιά να μπορούν να παρκάρουν.Ε ρε γλάστρες που θα φύγουν από τα μπαλκόνια όταν θα έρθουν να μας πούνε το πόσο μας…αγαπάνε!

  2. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.
    ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΜΠΙΤΣΟΜΠΑΡΟ ΜΕ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ (Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΣΕΙ….
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ – ΓΕΛΑΣΕ….
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook