6 τάσεις για τα ωραιότερα ανοιξιάτικα σύνολα | Photos

6-τάσεις-για-τα-ωραιότερα-ανοιξιάτικα-σ-1655662

Καθώς προχωράμε στην άνοιξη, οι ντουλάπες μας απαιτούν αλλαγή. Με τον ήλιο και τις πιο ζεστές μέρες να αφήνουν πίσω το χειμωνιάτικο κρύο, προσπαθούμε να ζωντανέψουμε την κλασική μας εμφάνιση με πινελιές χρώματος και υφής. Ωστόσο, το να επιμεληθεί κανείς μια κομψή γκαρνταρόμπα για την άνοιξη δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση, υπάρχουν όμως μερικά απλά βήματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα.

Αρχικά, οι τάσεις δεν χρειάζεται να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Είναι καλύτερα να βρείτε κομμάτια που συμπληρώνουν το προσωπικό σας στυλ, αντί να επιλέξετε κάτι on trend που είναι απίθανο να φορέσετε για περισσότερες από μία σεζόν. Η επένδυση είναι ένας άλλος βασικός παράγοντας που πρέπει να θυμάστε όταν “χτίζετε” τη ντουλάπα σας και καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένες να ξοδέψετε κάτι παραπάνω για διαχρονικά κομμάτια που θα φοράτε τα επόμενα χρόνια.

Τα φορέματα της άνοιξης και οι αδιάβροχες καμπαρντίνες θα αποδειχθούν για ακόμα μια φορά πολύτιμα. Ευέλικτα παπούτσια και φρέσκιες σιλουέτες σε τσάντες που προσθέτουν ενδιαφέρον σε κάθε εμφάνιση θα υπάρχουν επίσης στο στυλιστικό μας ρεπερτόριο καθώς υποδεχόμαστε τον βελτιωμένο καιρό. Παρακάτω, έξι κομψά βήματα για να προσεγγίσετε το ανοιξιάτικο ντύσιμο:

1. Μοντέρνα κλασικά

Κάθε σωστή γκαρνταρόμπα βασίζεται σε θεμελιώδη κομμάτια. Αυτήν τη στιγμή, προσπαθούμε να φρεσκάρουμε το ρεπερτόριό μας μέσα από την υφή, τις νέες σιλουέτες και τις ασυνήθιστες λεπτομέρειες.

2. Το ντένιμ αλλιώς

3. Ελαφριά layers 

Με τις πιο φωτεινές μέρες μπροστά μας, ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα ελαφρύτερα layers μας. Τα puffer παλτό μας μας έχουν εξυπηρετήσει πολύ τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά καθώς η άνοιξη πλησιάζει, θα στραφούμε για άλλη μια φορά σε καμπαρντίνες, ελαφριά τζάκετ και δερμάτινα πανωφόρια.

4. Φορέματα σε έντονο χρώμα

Εάν η γκαρνταρόμπα σας απαιτεί γρήγορη αναζωογόνηση, τότε γιατί να μην δοκιμάσετε μια δόση έντονου χρώματος; Βρείτε ένα τολμηρό καθημερινό φόρεμα ή επενδύστε σε ένα πολύχρωμο βραδινό κομμάτι σε κλασική γραμμή που θα κρατήσετε για καιρό στην γκαρνταρόμπα σας.

5. Νέες γραμμές στο ντεκολτέ

Μετά από μήνες ζεστών ζιβάγκων, αυτή η μεταβατική σεζόν είναι η ευκαιρία να αποκαλύψετε λίγο περισσότερα. Τα ντεκολτέ αναδεικνύονται αυτή τη στιγμή με στυλ που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους και που μας υπενθυμίζουν ότι οι πιο ζεστές μέρες πλησιάζουν.

6. Έξυπνα αξεσουάρ

Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη των αξεσουάρ. Αν και είναι συχνά μικρά, τα αξεσουάρ έχουν τη δύναμη να ανεβάσουν ή να ρίξουν ένα ντύσιμο. Και αν θέλετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, η εναλλαγή με ένα νέο ζευγάρι παπούτσια ή τσάντα μπορεί να κάνει την εμφάνισή σας από καλή σε εξαιρετική.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook