6 stylish outfit για να ντυθείτε στα λευκά στην καρδιά του χειμώνα

6-stylish-outfit-για-να-ντυθείτε-στα-λευκά-στην-καρδ-1179634

Το σαγηνευτικό και μυστηριώδες μαύρο, που χαρίζει minimal και ταυτόχρονα dramatic αέρα στην εμφάνιση βρίσκει το αντίστοιχό του στο φρέσκο λευκό, που κάνει κάθε outfit να δείχνει πιο πολυτελές.

Η αντίληψη περί σκούρων χρωμάτων το χειμώνα έχει προ πολλού παρέλθει, αν και είναι αλήθεια ότι το κυπαρισσί και το βουργουνδί, για παράδειγμα, «γράφουν» αλλιώς στο χειμωνιάτικο ντύσιμο.

Πάντως, το λευκό έχει διαχρονικά μια θέση στη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα των γυναικών με εκλεπτυσμένο γούστο και παίρνει τη μορφή ενός μπουκλέ σακακιού, ενός μάξι, βουτυρένιου παλτό, ενός μάλλινου πουλόβερ στο χρώμα του πάγου.

Η πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή του total white είναι και η πιο εύκολη -αντί να αναζητήσετε κομμάτια στην ίδια απόχρωση, συνδυάστε κοντινές αλλά διαφορετικές, δημιουγρώντας ένα ton sur ton αποτέλεσμα -ωδή στη βανίλια.

Φέτος, μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν είναι το λευκό μπουκλέ, το οποίο εκτός από ρούχα καταλαμβάνει και έπιπλα -οι λευκές μπουκλέ πολυθρόνες που μοιάζουν με χιονόμπαλες εμφανίστηκαν στο σαλόνι κάθε it girl.

Αν θέλετε να υιοθετήσετε το total white ρίξτε μια ματιά στα looks των στιλάτων κοριτσιών του Instagram.

Ένα fuzzy μάξι λευκό παλτό

Ένα λευκό vintage πλεκτό πάνω από οτιδήποτε άλλο

Λευκό puffer + λευκά μποτάκια +τζιν +πουλόβερ

White loungewear

Ψηλές λευκές μπότες +λευκό τζιν +πουκάμισο +πουλόβερ

Λευκό πλεκτό φόρεμα

bovary.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook