6 πρωτότυποι τρόποι να φορέσετε ένα κλασικό πουκάμισο

6-πρωτότυποι-τρόποι-να-φορέσετε-ένα-κλα-894792

Μπορεί να πιστεύετε ότι το μικρό μαύρο φόρεμα, οι κλασικές μαύρες γόβες ή το τζιν σε ίσια γραμμή είναι τα πιο ευέλικτα κομμάτια στη ντουλάπα σας. Και ενώ όλα τα παραπάνω βρίσκονται σίγουρα ψηλά στη λίστα, ο πραγματικός ήρωας της γκαρνταρόμπας σας είναι είναι το κλασικό πουκάμισο.

Λόγω της basic φύσης του το πουκάμισο μπορεί να φορεθεί με αμέτρητους τρόπους και σχεδόν για κάθε περίσταση. Κομψό σε συνδυασμό με ένα ψηλόμεσο παντελόνι, με μια φούστα με παγιέτες και αμέτρητα άλλα κομμάτια, το ουδέτερο αυτό τοπ είναι από τα πιο σημαντικά και περιεκτικά ρούχα που έχετε στη ντουλάπα σας.

Και για να σας το αποδείξουμε σας παρουσιάζουμε 6 διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι μια βραδινή σας έξοδο ή οπουδήποτε στο ενδιάμεσο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΩΜΟ ΣΑΣΤίποτα δεν ταιριάζει περισσότερο με τα αγαπημένα σας τζιν όσο τα κλασικά ή και τα καλοκαιρινά πουκάμισα σε ελαφριές υφές. Για επιπλέον ενδιαφέρον φορέστε τα αποκαλύπτωντας τον ένα ώμο.

ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΦΟΡΕΜΑ

Επιλέξτε ένα οversized γυναικείο πουκάμισο ή κι ένα ανδρικό και φορέστε το σαν φόρεμα. Τονίστε τη μέση με μια ζώνη και ολοκληρώστε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι γόβες ή ψηλοτάκουνα mules.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗΔημιουργήστε το εφέ μιας κομψής ολόσωμης φόρμας συνδυάζοντας ένα πουκάμισο με παντελόνι στην ίδια απόχρωση.

ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΤίποτα δεν αγαπάει τόσο τα φλοράλ πουκάμισα όσο μια ψηλόμεση παντελόνα. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου.

ΞΕΚΟΥΜΠΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣΜικρή λεπτομέρεια με μεγάλο αντίκτυπο στο look σας.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΤΙΒΑ

Κάντε ενδιαφέρουσες εμφανίσεις αναμιγνύοντας διαφορετικά prints. Πόσο πιο cool δείχνει ένα πουά πουκάμισο σε συνδυασμό με μια καρό μίνι φούστα;

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook