6 μικρές αλλαγές που θα ανανεώσουν το σπίτι τη νέα χρονιά – Με ελάχιστο ή μηδενικό κόστος

6-μικρές-αλλαγές-που-θα-ανανεώσουν-το-σπ-981880

To 2020 είναι εδώ και εδώ είναι και η ανάγκη μας για αλλαγή. Μικρά βήματα μπορούν να μας οδηγήσουν σε μια νέα καθημερινότητα με ωραία συναισθήματα που πολλαπλασιάζει την ενέργειά μας. Το σπίτι έχει ακριβώς την ίδια ανάγκη με μας: ανανέωση.

Αν αυτή η λέξη, στη συνείδησή σας, είναι συνδεδεμένη με αλλαγές που θα σας κοστίσουν ακριβά, τότε, μάλλον δεν έχετε γνωρίσει τις ιδέες που εφαρμόζουν οι interior designers για να αλλάζουν τους χώρους με ελάχιστο (και σε κάποιες περιπτώσεις μηδενικό) κόστος. Τα τετραγωνικά δεν έχουν καμία σημασία και οι λύσεις μπορεί να βρίσκονται ήδη μέσα στο σπίτι σας: δώστε του την ευκαιρία να αναπνεύσει τη χρόνια που μόλις ξεκίνησε. Εκείνο θα φροντίσει να σας ανταποδώσει αυτές τις «ανάσες» που θα του χαρίσετε.

Ακολουθούν 6 ιδέες που μπορούν να ανανεώσουν τον χώρο με ελάχιστο κόστος και προσπάθεια:

Μετακινήστε διακοσμητικά αξεσουάρ και έπιπλα από το ένα δωμάτιο στο άλλο: Για παράδειγμα, το φωτιστικό του καθιστικού μπορεί από τη νέα χρονιά να αλλάξει χαρακτήρα αν μετακινηθεί στην κρεβατοκάμαρα.

ή ένα κάδρο ή ένα βάζο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα, μπορεί να αναβαθμίσει το σαλόνι σας

Απομακρύνετε όλα τα «θορυβώδη» αντικείμενα από κάθε δωμάτιο: Ακολουθήστε τον κανόνα «Less is more» και κρατήστε μόνο τα διακοσμητικά αξεσουάρ που δημιουργούν αρμονία στον χώρο. Θα δείτε ότι τα δωμάτια θα αναπνεύσουν και η αίσθηση θα είναι τελείως διαφορετική.

Δοκιμάστε τα «ανοιχτά ράφια» σε κουζίνα και μπάνιο: Ένας νέος τρόπος εξοικονόμησης χώρου και οργάνωσης των αντικειμένων.

Τα «ανοιχτά ράφια» είναι τα νέα ντουλάπια: ένας οικονομικός τρόπος να ανανεώσετε κουζίνα και μπάνιο τη νέα χρονιά. Tα αντικείμενα θα αποκτήσουν άλλη αξία αν αποθηκευτούν σε καλαίσθητα δοχεία και καλάθια πάνω στα ράφια.

Kάντε τα βιβλία μέρος της διακόσμησης του καθιστικού και της κρεβατοκάμαρας: Τα βιβλία που αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνουν την βιβλιοθήκη σας να ασφυκτιά, μπορούν να γίνουν με δημιουργικό τρόπο μέρος της διακόσμησης.

Eπενδύστε στα κλινοσκεπάσματα και απολαύστε ξεκούραστο, ποιοτικό ύπνο: Aφαιρέστε από την κρεβατοκάμαρα όλα τα αντικείμενα που σας θυμίζουν «υποχρεώσεις» όπως σημειωματάρια και gadgets, «ενοχλητικές» μυρωδιές, τα πολλά διακοσμητικά στους τοίχους. Επενδύστε σε κλινοσκεπάσματα που κάνουν το κρεβάτι ένα ζεστό και χαλαρωτικό καταφύγιο στο τέλος της ημέρας.

Προσθέστε στο χώρο φυτά και βάζα με φρέσκα λουλούδια: Τα φυτά και τα λουλούδια θα αναζωογονήσουν τον χώρο. Είναι το μοναδικό διακοσμητικό που χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας. Ενα άγγιγμα από την φύση για το οποίο το σπίτι διψά.

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook