6 μεγάλες τάσεις στα μαγιό για το φετινό καλοκαίρι

6-μεγάλες-τάσεις-στα-μαγιό-για-το-φετινό-1234879

Eίτε έχεις ήδη μια μελλοντική απόδραση στην ατζέντα σου είτε όχι, οι ζεστοί μήνες που ακολουθούν είναι μια καλή αφορμή για να ανανεώσεις τη συλλογή σου με τα νέα στυλ της σεζόν.

Για να κάνουμε τη διαδικασία λίγο πιο εύκολη σου δίνουμε μια ανάλυση των μεγαλύτερων τάσεων στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2021. Και πραγματικά αυτή τη σεζόν υπάρχει κάτι για όλες, από ανακατασκευές σε κλασικές σιλουέτες έως fashionable στυλ που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Παρακάτω τα στυλ-κλειδιά στα μαγιό για το 2021:

To μικρό, μαύρο μπικίνι

Chanel Cruise 2021

Aπλό, σέξι και λειτουργεί πάντα. Αυτή την σεζόν, οι σχεδιαστές παρουσιάζουν ακόμη περισσότερες επιλογές για το μαύρο μπικίνι, με ιδιαίτερη έμφαση στις ψηλόμεσες σιλουέτες.

Με σούρες

@isaboulder

Για τις λάτρεις του μινιμαλισμού που θέλουν να προσθέσουν λίγο ενδιαφέρον στο look τους, οι θηλυκές λεπτομέρειες από σούρες θα προσθέσουν βάθος χωρίς να θυσιάσουν την κομψότητα. Επιπλέον, ένα ολόσωμο με σούρες μπορεί επίσης να λειρουργήσει ως κορμάκι σε συνδυασμό με ένα ψηλόμεσο wide-leg παντελόνι.

Με βολάν

PATBOΟι σχεδιαστές διατηρούν το καλοκαίρι του 2021 ελαφρύ και φωτεινό με λεπτομέρειες από βολάν που προσθέτουν θηλυκότητα σε κάθε στυλ και μοτίβο.

Sporty

DRIES VAN NOTEN

Όταν τα υλικά υψηλής τεχνολογίας συναντούν τα σέξι κοψίματα, το sportswear κατακτά την παραλία. Αυτή τη σεζόν οι σχεδιαστές προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εμπνευσμένων από τον αθλητισμό επιλογών που δεν υστερούν καθόλου σε στυλ.

Αγρια πλευρά

Norma Kamali

Αντικατάστησε τους λεπτούς τόνους για συναρπαστικά μοτίβα ζώων που θα κυριαρχήσουν για άλλη μια φορά αυτή τη σεζόν στα μαγιό. Ουσιαστικά ένα “ουδέτερο” print που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με εμπριμέ καφτάνια και τα ψάθινα αξεσουάρ του ζεστού καιρού.

Ψηλόμεσα

Valentino

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος υπάρχει μια σειρά από ψηλόμεσες επιλογές, από ελαφρώς ρετρό σλιπ έως high-cut ’90s στυλ.

marieclaire.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook