6 ενδείξεις που σου λένε ότι έχεις εξαιρετική σεξουαλική ζωή με τον σύντροφό σου

6-ενδείξεις-που-σου-λένε-ότι-έχεις-εξαιρ-1597226

Τα σημάδια που σας λένε ότι είστε σε πολύ καλό δρόμο

Ας ξεκινήσουμε με μία βασική παραδοχή. Το σεξ δεν είναι ίδιο για όλους και δεν το αντιμετωπίζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Αλλά υπάρχει μία κοινή πεποίθηση που μάς λέει ότι το καλό σεξ, αν και υποκειμενικό, φαίνεται μέσα από αδιάσειστες ενδείξεις και είναι κάτι που νιώθουν και οι δύο μέσα σε μία σχέση.

Δεν ντρέπεστε να ζητήσετε πράγματα

Έχουμε πει πολλές φορές ότι το σεξ δεν είναι κάτι που μαντεύεται, αλλά κάτι που επικοινωνείται. Αν δεν ζητήσουμε αυτό που θέλουμε και δεν μοιραζόμαστε τις φαντασιώσεις μας, δεν μπορούμε να μιλάμε για πολύ καλό σεξ. Τα ζευγάρια που το κάνουν χωρίς ντροπές, έχουν μία ικανοποιητική ερωτική ζωή.

Το βάζετε και σε πρόγραμμα

Εντάξει, σαν το αυθόρμητο σεξ δεν έχει, αλλά κάποιες φορές, μάς παίρνει μπάλα η καθημερινότητα και η ρουτίνα και είναι πολύ εύκολο να το αφήσουμε. Δεν είναι λοιπόν κακό να κλείνουμε ραντεβού για σεξ.

Όταν δεν θες, λες όχι

Δεν είναι και τόσο αυτονόητο αυτό. Πολλές φορές νιώθουμε ότι πρέπει να κάνουμε σεξ, επειδή το θέλει ο σύντροφός μας και έτσι είναι οι σχέσεις, και δεν πειράζει που το κάνουμε με το ζόρι. Πειράζει και παραπειράζει, και το σεξ είναι εξαιρετικό μόνο όταν το θέλουν και οι δύο.

Ξέρεις πότε να δοκιμάσεις κάτι νέο

Είναι πολύ εύκολο να επαναλαμβάνουμε το ίδιο στιλ σεξ, όταν βλέπουμε ότι λειτουργεί κάθε φορά. Κάποια στιγμή όμως, επέρχεται ο κορεσμός και είναι αυτή η στιγμή που επιβάλλεται να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο. Μία διαφορετική στάση, αλλαγή τοποθεσίας, ένα παιχνίδι με κάρτες (ή ζάρια) για σεξ.

Περνάτε καλά και εκτός σεξ

Τα ζευγάρια που περνούν καλά εκτός σεξ, περνούν καλά και στο σεξ, όπως και αντίστροφα. Όλα αυτά είναι κομμάτια ενός συνόλου, που δεν πρέπει να διαχωρίζουμε. Εκτός αν έχετε γίνει φίλοι και είστε οκ με το να μην υπάρχει ερωτική ζωή. Εσείς αποφασίζετε.

Δεν μπαίνετε σε συγκρίσεις

Αν έχεις μία κολλητή που κάνει σεξ μέρα παραμέρα, αλλά εσύ το κάνεις μία φορά την εβδομάδα, ή και πιο σπάνια, ίσως μπαίνεις σε περιττές συγκρίσεις για το τι θεωρείται κανονικό. Κάθε ζευγάρι θέτει τους δικούς του κανόνες, αρκεί να περνά καλά.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook