6 ενδείξεις που σας λένε ότι υπάρχει τρομερή χημεία από τις πρώτες κιόλας μέρες

6-ενδείξεις-που-σας-λένε-ότι-υπάρχει-τρο-1307270

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν πολύ καλά πότε υπάρχει χημεία από την αρχή. Αρκεί να ακούσουμε το ένστικτό μας και να μην κλείσουμε τα μάτια στα red flags.

Η χημεία που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων που γνωρίζονται είναι απλή και κατανοητή. Δεν έχει να κάνει τόσο με τα κοινά ενδιαφέροντα και τις πεποιθήσεις, αν και αυτά τα λες σημαντικά. Όταν όμως υπάρχει ταύτιση στις απόψεις και νιώθεις ότι «κουμπώνεις» με έναν άνθρωπο, οι ενδείξεις έχουν να κάνουν περισσότερο με τις αισθήσεις, τη γλώσσα του σώματος και την ψυχολογία μας. Και συνήθως εκδηλώνονται από τα πρώτα ραντεβού.

Καμία αμηχανία στο eye contact

Αν και το πρώτο ραντεβού περιλαμβάνει μία μικρή αμηχανία και συστολή, η οπτική επαφή είναι σημαντική και δείχνει πολλά. Όταν λοιπόν ξεπεραστεί η αρχική ντροπή, καταλαβαίνεις πολλά από τον τρόπο (και τη διάρκεια) που κοιτάζεστε. Σημαίνει ότι υπάρχει οικειότητα και εκδηλώνεται αυτό που νιώθουμε.

Ο χρόνος κυλάει σαν νερό

Ο πιο εύκολος τρόπος να καταλάβουμε πόσο πολύ θέλουμε έναν άνθρωπο, είναι όταν ο χρόνος σταματά να μετρά. Δεν καταλαβαίνεις πώς πέρασαν 4 ώρες και το βασικό είναι ότι δεν βαριέστε καθόλου όταν είμαστε μαζί. Μιλάμε για την αρχή της σχέσης πάντα.

Και φίλος και εραστής

Όταν υπάρχει μία ακατανίκητη ανάγκη να μιλήσεις για τη μέρα σου ή να μοιραστείς βαθιές σκέψεις και συναισθήματα, είναι μία πολύ καλή ένδειξη για το πώς θα πάει αυτή η σχέση. Αρκεί η φιλία να μην υπερτερεί του έρωτα.

Πέφτει πολύ γέλιο

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτή η ένδειξη είναι και η πιο σημαντική. Η κοινή αίσθηση του χιούμορ είναι τρομερά αφροδισιακή και δείχνει ότι ταυτίζεστε σε πολλά επίπεδα. Δείχνει επίσης το πώς αντιμετωπίζουμε τις πιο δύσκολες καταστάσεις, και αυτό παίζει τεράστιο ρόλο σε μία σχέση.

Είσαι ο εαυτός σου

Όταν γνωρίζουμε έναν άνθρωπο και δεν νιώθουμε την ανάγκη να υποδυθούμε έναν ρόλο ή να κρύψουμε τις πλευρές που δεν μας αρέσουν, σημαίνει ότι η σχέση αυτή έχει μέλλον και μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια. Ακόμα κι αν πρέπει να του δείξουμε χαρακτηριστικά που δεν είναι τόσο ευχάριστα.

Προσέχεις τα μικρά

Αν και δεν είναι όλοι σε θέση να θυμούνται μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες, η προσοχή σε αυτά δείχνει ότι μας ενδιαφέρει πραγματικά αυτός ο άνθρωπος. Αρκεί να είναι αμφίδρομο και να έχουν και οι δύο τη διάθεση να ακούσουν αληθινά τον άλλο.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook