6 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα!

6-χτενίσματα-που-μπορείς-να-κάνεις-σε-λι-771202

Ποιος έχει χρόνο για χτενίσματα όταν πρέπει να ετοιμάσει τα παιδιά για το σχολείο, να ετοιμαστεί ο ίδιος για τη δουλειά, να δουλέψει πάνω από 8 ώρες (ξεκάθαρα!), να ετοιμάσει βραδινό για όλη την οικογένεια, να βάλει τα παιδιά για ύπνο και να χαλαρώσει με το ρολόι 5 λεπτά στον καναπέ πριν πέσει ξερός;

Αν σου υποσχεθώ ότι τα παρακάτω χτενίσματα θα σου πάρουν λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα; Αλήθεια, στο υπόσχομαι!! Για δες…

Ο ατημέλητος μισός κότσος Ο μισός κότσος είναι ό,τι πιο εύκολο και cool μπορείς να κάνεις. Και μάλιστα ταιριάζει σε όλα τα στιλ και τα μήκη μαλλιών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα λαστιχάκι και να πιάσεις με τον πιο απλό τρόπο ένα κοτσάκι είτε ψηλά στο κεφάλι σου είτε στη μέση του κεφαλιού.

Το στιλάτο headband Εδώ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα που πουλάει αξεσουάρ μαλλιών και να πάρεις ένα στιλάτο headband που είναι και πολύ της μόδας φέτος. Απλά βάλε το headband στα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη.

Το σχέδιο με τα τσιμπιδάκια Πολλές φορές το “εργαλείο” που θα χρησιμοποιήσεις είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά στο χτένισμα και όχι το ίδιο το χτένισμα. Πάρε απλά τα μαλλιά σου από δεξιά και αριστερά και στερεώσέ τα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου με τρία τσιμπιδάκια. Κάνε ένα τρίγωνο με αυτά και είσαι έτοιμη.

Η χαμηλή αλογοουρά Αν θέλεις να δείχνεις λίγο πιο στιλάτη και περιποιημένη απλά πιάσε τα μαλλιά σου σε μια χαμηλή, χαλαρή αλογοουρά. Πάρε μια τούφα από την αλογοουρά σου, τύλιξέ την γύρω από το λαστιχάκι και στερέωσε με ένα τσιμπιδάκι.

Το πιάσιμο στο πλάι Πιάσε απλά τα μαλλιά σου από τη μια μεριά στο πλάι με ένα όμορφο τσιμπιδάκι. Και εδώ τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει το αξεσουάρ.

Κολλημένα πίσω Με λίγο ζελέ φέρε τα μπροστά και τα πλαϊνά μαλλιά σου προς τα πίσω, πίσω από τα αφτιά σου. Αν τονίσεις λίγο και τα μάτια σου με μολύβι, μάσκαρα και eyeliner το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

keepup.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook