6 αξεσουάρ που θα μεταμορφώσουν άμεσα την γκαρνταρόμπα σας

6-αξεσουάρ-που-θα-μεταμορφώσουν-άμεσα-τ-843336

Η επικρατούσα τάση του 2019 είναι να φορέσουμε τα ρούχα που ήδη έχουμε. Κι ενώ η εξολοκλήρου αποχή από το shopping είναι από δύσκολη έως ακατόρθωτη-για εμάς τουλάχιστον- αυτό που αξίζει όλοι να κάνουμε είναι να αναρωτιόμαστε πόσο συχνά θα φοράμε ένα κομμάτι πριν το αγοράσουμε ή να κοιτάξουμε τα ρούχα που ήδη έχουμε με μια φρέσκια ματιά. Κι ένα έξυπνα επιλεγμένο αξεσουάρ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να το κάνουμε.

Δείτε παρακάτω τα έξι αξεσουάρ που θα μπορούσαν να προσθέσουν στιγμιαία νέα πνοή στην παλιά, πιστή σας γκαρνταρόμπα:

1.H vanity case τσάντα

Μεγαλύτερη από ένα φάκελο, πιο χαριτωμένη από μια tote, η Rejina Pyo είναι η βασίλισσα αυτού του πανέμορφου είδους τσάντας, αν και οι Staud και Cult Gaia έχουν επίσης υπέροχες επιλογές. Η Μέγκαν Μαρκλ κράτησε μία από τη συλλογή της Βικτόρια Μπέκαμ για την Ημέρα των Χριστουγέννων στο Σάντριγκαμ.

2. Τα mules με φιόγκο

Μπορεί να τα έχετε δει ήδη στο Instagram ή να έχετε ερωτευτεί την εκδοχή της Magda Butrym, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά και πιο προσιτές. Φορέστε τα δικά σας με τζιν και glittery κάλτσες.

3. Η στέκα

Αυτή είναι η χρονιά των αξεσουάρ για τα μαλλιά με τις στέκες να κάνουν μια δυναμική επιστροφή.

4. Τα κοσμήματα ρητίνης

Οι John Lewis & Partners έχουν μια νέα συλλογή που περιλαμβάνει πολλά απολαυστικά κομμάτια ρητίνης, αλλά ρίξτε μια ματιά και στη νέα συλλογή της Mango για κομψά και προσιτά στυλ.

5. Η ζώνη σουβενίρ

Αυτή η άνοιξη έχει μια hippy διάθεση και μια ζώνη από σχοινί ή με charms είναι ένας από τους πιο κομψούς τρόπους που μπορείτε να τη δοκιμάσετε.

6. Το μεταξωτό μαντήλι

Στην πασαρέλα το είδαμε φορεμένο γύρω από το κεφάλι, αλλά ο πιο κολακευτικός τρόπος να το λανσάρετε είναι γύρω από το λαιμό.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook