50 χρόνια Βιβλιοεμπορική – Χρυσή Επέτειος με νέο κατάστημα και ασύγκριτες προσφορές!!!

50-χρόνια-βιβλιοεμπορική-χρυσή-επέτε-917955

Με 50 ολόκληρα χρόνια εμπειρίας, η τρίτη γενιά του βιβλιοχαρτοπωλείου «Βιβλιοεμπορική» συνεχίζει σε νέο, ακόμα πιο λειτουργικό χώρο, μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία με πρωταρχικό στόχο να γίνεται όλο και καλύτερη για τη δική μας πάντα απόλυτη ικανοποίηση.

Το μεγαλύτερο και πιο ενημερωμένο βιβλιοπωλείο στα Χανιά για τον μαθητή, τον επαγγελματία και το παιδί, υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά στον νέο του χώρο! Μετά από 50 χρόνια, η καθιερωμένη πλέον «Βιβλιοεμπορική», ανανεώνεται και παρουσιάζει το καινούργιο, άνετο και μοντέρνο κατάστημά της, πάντα στην οδό Βολουδάκηδων (απέναντι από την εφορεία), τώρα πια στον αριθμό 10.

Εδώ θα βρείτε ασφαλή, ποιοτικά και οικονομικά σχολικά είδη αλλά και ό,τι χρειάζεται ένας μαθητής από την προσχολική ηλικία μέχρι το πανεπιστήμιο και τις πολυτεχνικές σχολές!

Όλα τα νέα σχολικά 2019 είναι εδώ! Αναζητήστε επώνυμα είδη για όλες τις ηλικίες και όλες τις τάξεις, σε προσγειωμένες τιμές και με ανθρώπινη εξυπηρέτηση! Με 50 χρόνια εξειδίκευσης στα σχολικά η «Βιβλιοεμπορική» είναι ο κορυφαίος προορισμός «εξοπλισμού» για το σχολείο! Άλλωστε, εδώ τα σχολικά δεν είναι εποχιακό είδος…

Σχολικά, χαρτικά, αναλώσιμα, είδη σχεδίου, φωτοτυπίες, βιβλιοδεσίες, πλαστικοποιήσεις, σφραδίδες, εκτυπώσεις, είδη γραφείου, παιχνίδια, δώρα

Από την άλλη, στη «Βιβλιοεμπορική» εκατοντάδες τίτλοι βιβλίων, σχολικά βοηθήματα, αλλά και όλα τα ξενόγλωσσα βιβλία, ειδικές εκδόσεις και λογοτεχνικά βιβλία για παιδιά και ενήλικες, όλα έχουν την τιμητική τους εδώ, κόντρα στο ρεύμα που προτάσσει το διαδίκτυο και θέλει την τεχνολογία να κλέβει τη δόξα του κλασικού βιβλίου.

Η «Βιβλιοεμπορική», σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους σύγχρονους Έλληνες συγγραφείς διοργανώνει διαρκώς παρουσιάσεις βιβλίων προβάλλοντας νέες κυκλοφορίες ενώ, με τη βοήθεια του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού του καταστήματος, μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε βιβλία ειδικά για κάθε ανάγκη, ηλικία και περίσταση.

Στο ειδικό τμήμα, όλα τα αναλώσιμα είδη που χρειάζεται μία σύγχρονη επιχείρηση ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικά, είδη αρχειοθέτησης, χαρτικά, αναλώσιμα υλικά και είδη οργάνωσης γραφείου περιμένουν τους επαγγελματίες με λύσεις αξιόπιστες και οικονομικές.

Στη «Βιβλιοεμπορική» θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα χειροτεχνίας και ζωγραφικής. Μέσα από μια πραγματικά μεγάλη γκάμα, από τα πιο απλά μέχρι και πιο εξεζητημένα είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας, κάθε μικρός (ή μεγάλος) «καλλιτέχνης» θα μπορέσει να ξεδιπλώσει τη δημιουργικότητά του!

Τέλος, γουστόζικα και ασυνήθιστα δώρα για να εκπλήσσετε πάντα ευχάριστα τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους σας!

ΒΙΒΛΙΟΕΜΠΟΡΙΚΗ – Ηλιάκης Στέλιος
Βολουδάκηδων 10, Χανιά, Τηλ.: 2821045085, Fax: 2821045085

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook