50χρονος χτύπησε ανήλικα παιδιά επειδή ενοχλούσαν το γιο του!

50χρονος-χτύπησε-ανήλικα-παιδιά-επειδή-238725

Ο δράστης πλησίασε με το μοτοποδήλατό του τους τρεις μαθητές Γυμνασίου ενώ κινούνταν πεζοί στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και φέρεται να έπιασε από τον λαιμό μια 14χρονη και να χτύπησε με τα χέρια του τον 13χρονο αδελφό της

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου οδηγήθηκε σήμερα ένας 50χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε τρία ανήλικα παιδιά το μεσημέρι της Πέμπτης, επειδή είχαν διαφορές με τον γιο του! Ο δράστης εντοπίστηκε μετά από μήνυση που υπέβαλλαν οι γονείς των παιδιών και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης πλησίασε με το μοτοποδήλατό του τους τρεις μαθητές Γυμνασίου ενώ κινούνταν πεζοί στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και φέρεται να έπιασε από τον λαιμό μια 14χρονη και να χτύπησε με τα χέρια του τον 13χρονο αδελφό της, ενώ αποπειράθηκε να χτυπήσει και έναν 13χρονο φίλο τους που πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Αγρινίου αλλά δεν διαπιστώθηκε τραυματισμός της. Οι γονείς υπέβαλαν μήνυση για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών σε βάρος των δυο αδελφών και για απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος του 13χρονου, καθώς και για απειλή καθώς ο 50χρονος φέρεται να είχε απειλήσει τα ίδια παιδιά την Τετάρτη!

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook