5 ζωδιακά ζευγάρια που χώρισαν παρότι φαίνονταν ταιριαστά

5-ζωδιακά-ζευγάρια-που-χώρισαν-παρότι-φ-1548880

Τα παρακάτω ζευγάρια ζωδίων όσο και αν ταίριαζαν ή έτσι φαινόταν, αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν αρκετά δύσκολο να κρατήσουν τη σχέση τους ή τον γάμο τους. Και ο χωρισμός αυτός μόνο αναίμακτος δεν ήταν γιατί μεταξύ τους υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός.

Πάμε να τα δούμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το ζευγάρι είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για όσα σου λέγαμε πιο πάνω. Παρότι έχει πάρα πολλά στοιχεία που το φέρνουν κοντά και το ενώνουν, έχει και άλλα τόσα που μπορούν να βάλουν «βόμβα» στα θεμέλια της σχέσης του και να την καταστρέψουν. Κανένας από τους δυο δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του και προσπαθεί όσο πιο πολύ μπορεί να προστατευτεί για να μην πληγωθεί. Και οι δυο έχουν ανάγκη από έναν/μια πιο συναισθηματικό/η σύντροφο, που θα μπορεί να ισορροπεί την δική τους έλλειψη ή ανικανότητα στο κομμάτι της διαχείρησης των όσων νιώθουν.

ΛΕΩΝ-ΚΡΙΟΣ

Με μια πρώτη ματιά, αυτό το ζευγάρι φαίνεται… τέλειο. Ωστόσο δεν είναι. Και αυτό γιατί και στα δυο αυτά ζώδια υπερτερεί το «εγώ» και όχι το «εμείς». Έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία, πάθος, ένταση, ενέργεια, αρχηγικές ικανότητες, αγάπη, ρομαντισμό και τόσα άλλα. Όμως το γεγονός ότι είναι αγύριστα κεφάλια, ότι δεν κάνουν πίσω με τίποτα, ότι δεν δέχονται την κριτική και βάζουν πάνω από όλα τον εγωισμό τους, αρνούμενα να ζητήσουν έστω και μια συγγνώμη, δεν μπορεί να εγγυηθεί ένα ευτυχισμένο μέλλον και μια μακροχρόνια σχέση. Δυστυχώς για εκείνα, μοιάζουν υπερβολικά πολύ και δεν μπορούν να το «φάνε» μεταξύ τους, όσο και αν γουστάρει ο ένας τον άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΖΥΓΟΣ

Το πρόβλημα με το ζευγάρι αυτό ξεκινά και τελειώνει στο κομμάτι της εμπιστοσύνης. Μπορεί να περνάνε καλά μαζί, να γελάνε, να κάνουν ταξίδια και να φιλοσοφούν, ωστόσο ο ένας δεν μπορεί να εμπιστευτεί απόλυτα τον άλλο και έτσι προκύπτουν καβγάδες, εντάσεις και χωρισμοί. Ο Τοξότης δεν θέλει να αναλαμβάνει καμία ευθύνη. Ούτε όμως και ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος που θέλει να σηκώνει τα «βάρη» σε μια σχέση, οπότε οι τριγμοί είναι αναπόφευκτοι. Αν και στην αρχή αυτό το ζευγάρι ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις και προδιαγραφές, όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα ζορίζουν και ο χωρισμός είναι κάποιες φορές αναπόφευκτος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στη σχέση αυτή επικρατεί το μυαλό, η λογική και η πρακτικότητα. Λείπει όμως το πιο βασικό στοιχείο για να μπορέσει να λειτουργήσει μια ερωτική σχέση, το συναίσθημα. Κανένας από τους δυο δεν είναι αυτό που λέμε… αισθηματίας. Είναι και οι δυο ορθολογιστές που βαδίζουν με βάση το σωστό, το πρακτικό, το πρόγραμμά τους και τα «κουτάκια» που έχουν μέσα στο μυαλό τους. Το πάθος τους διοχετεύεται πιο πολύ στην δουλειά τους και στην καριέρα τους, παρά στο κρεβάτι τους. Ενώ στην αρχή της σχέσης τα πάνε καλά γιατί επικοινωνούν και καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο, στην πορεία της, η έλλειψη συναισθήματος, ρομαντισμού και τρυφερότητας αποδεικνύεται καταστροφική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Τα αντίθετα έλκονται δεν λένε; Το ίδιο ισχύει με τον Ταύρο και τον Σκορπιό. Σε πολλά κομμάτια συμπληρώνει ο ένας τον άλλο και επικοινωνούν σε επίπεδο ικανοποιητικό. Όμως είναι και οι δυο άτομα που θέλουν να έχουν τον έλεγχο τόσο της δική τους ζωής, όσο και της ζωής των άλλων. Είναι αγύριστα κεφάλια, λατρεύουν το χρήμα και θέλουν να έχουν εκείνα τον έλεγχο και το… «πορτοφόλι». Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε στην σχέση αυτή τον παράγοντα «ζήλια». Είναι τόσο ζηλιάρηδες και κτητικοί που «πνίγουν» ο ένας τον άλλο και άντε μετά να ξεκαθαρίσεις ποιος φταίει περισσότερο από τους δυο που η σχέση τους δεν μπορεί να κρατήσει και να εξελιχθεί.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook