5 ζώδια που ζουν μέσα στο χάος και το μεταφέρουν και στους άλλους

5-ζώδια-που-ζουν-μέσα-στο-χάος-και-το-μετ-1412141

Μερικά άτομα διαχειρίζονται τα προβλήματα με ηρεμία και δίνουν χρόνο στον εαυτό τους για να αντιμετωπίσουν όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται μια κατάσταση. Στην απέναντι όχθη, κάποια άλλα άτομα ξυπνούν κυριολεκτικά μες στο χάος και αδυνατούν να βάλουν σε μια τάξη ό,τι συμβαίνει στη ζωή τους.

Αν θες να δεις αν ανήκεις ανάμεσά τους, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω ζώδια:

1. Κριός

Με κυβερνήτη τους τον Άρη, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί ένας Κριός δυσκολεύεται να αποβάλλει το χάος από τη ζωή του κάθε πρωί που ξυπνά. Ακόμη και η πιο εύκολη κατάσταση στο μυαλό του φαντάζει δύσκολη ενώ πολύ συχνά ξέρει τον τρόπο να προκαλεί εντάσεις από το πουθενά.

2. Ταύρος

Αν έχεις στη ζωή σου έναν Ταύρο, ξέρεις καλά πως αν έχει συμβεί κάτι μεταξύ σας και δεν παραδεχθείς πως έχεις κάνει λάθος, θα τον βρεις απέναντί σου να έχει χάσει εντελώς την υπομονή του. Κάπως έτσι δημιουργείται χάσμα και χάος που δύσκολα λύνεται.

3. Δίδυμοι

Από τη φύση τους επιλέγουν πάντα να βρίσκονται σε χάος. Διακρίνονται για την αναποφασιστικότητά τους και πάντα θα βρίσκουν έναν τρόπο για να σε μπερδεύουν μετά από μια λεκτική τους δήλωση. Γι’ αυτό καλό είναι να εστιάζεις όταν είσαι μαζί τους, στη γλώσσα του σώματός τους.

4. Σκορπιός

Η λέξη «χάος» είναι συνώνυμό τους, όπως και η εκδίκηση. Δεν μπορούν σχεδόν ποτέ να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία μια κατάσταση και πελαγώνουν ακόμη και στο άκουσμα ενός προβλήματος. Τους πιάνει ταραχή και δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά, περιμένοντας κάποιον άλλον να βάλει τάξη σε αυτό που ζουν.

5. Τοξότης

Λατρεύουν την περιπέτεια και την ανεξαρτησία τους. Γίνονται εύκολα χαοτικοί και δεν μπορούν εύκολα να αποδεσμευτούν από καταστάσεις και ιστορίες που έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει. Κάπως έτσι αδυνατούν να αντιμετωπίσουν μικρά, καθημερινά προβλήματα και γίνονται πρωταγωνιστές ενός δράματος.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook