5 τρόποι να δείξεις στον σύντροφό σου ότι τον αγαπάς χωρίς να χρειαστεί να το πεις

5-τρόποι-να-δείξεις-στον-σύντροφό-σου-ότ-1370044

Οι καθημερινοί τρόποι να εκδηλώνεις την αγάπη σου, χωρίς να χρειαστεί να πεις τις λέξεις

Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να ειπωθεί και να εκφραστεί με άπειρους τρόπους. Άλλοι προτιμούν να το λένε συνέχεια και άλλοι νιώθουν καλύτερα με το να το δείχνουν.

Το πρόβλημα ξεκινά όταν ο ένας από τους δύο δεν κάνει τίποτα και απλώς περιμένει παθητικά. Η γλώσσα της αγάπης εξάλλου διαφέρει από σύντροφο σε σύντροφο και καλό είναι να ξέρουμε πώς έχει μάθει να επικοινωνεί την αγάπη του σε μία σχέση. Ωστόσο, με το πέρασμα των χρόνων, είναι πολύ σημαντικό να μην παρασυρόμαστε από τη ρουτίνα και να ξεχνάμε το πόσο σημαντικό είναι να δείχνουμε την αγάπη μας. Πώς μπορούμε να το κάνουμε, χωρίς απαραίτητα να το λέμε;

Να τηρείς τις υποσχέσεις σου

Ακούγεται άσχετο, αλλά δεν είναι. Όταν τηρείς αυτό που υπόσχεσαι, ο σύντροφός σου νιώθει ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί και αυτό βοηθά τη σχέση να εξελιχθεί και να δυναμώσει. Και μιλάμε για τα πιο απλά και μικρά της ημέρας. Εξάλλου, μην ξεχνάς ότι η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι που οδηγεί τις περισσότερες σχέσεις στον χωρισμό.

Δώσε ένα παθιασμένο φιλί

Η αρχή μίας σχέσης είναι γεμάτη παθιασμένα και αυθόρμητα φιλιά. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν την τεράστια σημασία ενός φιλιού, ειδικά όταν ο άλλος δεν το περιμένει. Αυτή η κίνηση δείχνει ότι το πάθος είναι ζωντανό και ότι νοιάζεσαι για τη διατήρησή του.

Να είσαι παρούσα

Το ότι κάθεστε πλάι πλάι στον καναπέ, δεν σημαίνει ότι υπάρχει αγάπη. Μιλήστε για τη μέρα σας, χωρίς την παρουσία των κινητών, δειπνήστε παρέα και βρείτε τρόπους να διασκεδάσετε, ακόμα και αν είναι άλλη μία Τρίτη βράδυ.

Να αγγίζεις και να κάνεις eye contact

Δεν χρειάζεται να κάνεις συχνά σεξ για να δείχνεις πόσο αγαπάς τον σύντροφό σου. Αρκεί να αγγίζεις και να κοιτάζεις βαθιά στα μάτια για να διατηρείς την εγγύτητά σας. Όταν χαϊδεύεις τον σύντροφό σου ή τον κοιτάζεις την ώρα που μοιράζεται κάτι σημαντικό, δείχνεις την αγάπη σου.

Αναβίωσε το πρώτο ραντεβού

Είτε στο σπίτι, είτε στο ίδιο μέρος που βγήκατε πρώτο ραντεβού, είναι βασικό το να θυμάσαι το πώς νιώθατε στην αρχή. Το ίδιο σκηνικό φέρνει γλυκές αναμνήσεις και φουντώνει τη φλόγα.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook