5 tips που θα απογειώσουν το προσωπικό σου στιλ

5-tips-που-θα-απογειώσουν-το-προσωπικό-σου-σ-1063499

Αν βλέπεις τις αγαπημένες σου influencers και εμπνέεσαι από τα looks τους, τότε εδώ θα βρεις κάποια σημαντικά στιλιστικά tips που θα βοηθήσουν να απογειώσεις το προσωπικό σου στιλ.Τι κάνουν τα κορίτσια της μόδας και έχουν τέλειες street style εμφανίσεις;

Ποια είναι τα κομμάτια και τα αξεσουάρ που έχουν όλες στην γκαρνταρόμπα τους; Αντιθέσεις, έντονα χρώματα και χρυσά αξεσουάρ είναι κάποια από τα στοιχεία που πρωταγωνιστούν στις συλλογές τους.

5 tips που θα απογειώσουν το προσωπικό σου στιλ

View this post on Instagram

Colourful details. ???

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on

Πόνταρε σε oversized κομμάτια

Η καλύτερη συμβουλή που μάθαμε από τα κορίτσια της μόδας και τις street style εμφανίσεις τους, είναι όταν αναρωτιέσαι ποιο είναι το ιδανικό νούμερο, καλύτερα να ποντάρεις σε μεγαλύτερο μέγεθος. Tο oversized κομμάτια δίνουν ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.

View this post on Instagram

?

A post shared by Stefanie Giesinger (@stefaniegiesinger) on

Κάνε layering

Το layering είναι μια μέθοδος κλειδί, η οποία θα κάνει την εμφάνισή σου να φαίνεται αρκετά “μελετημένη”. Ακόμη και το καλοκαίρι, μπορείς πολύ εύκολα να ποντάρεις σε αυτό, επιλέγοντας ένα bra top, ένα πουκάμισο και ένα blazer.

Πόνταρε σε χρυσά αξεσουάρ

Tα χρυσά αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμη και τα πιο απλό σου look. Δημιούργησε ένα layering με αλυσίδες ή επένδυσε σε μια εντυπωσιακή chunky αλυσίδα. Μην ξεχάσεις τους χρυσούς κρίκους, που ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα looks.

Δημιούργησε αντιθέσεις

Φόρεσε αντιθετικά κομμάτια μεταξύ τους. Τα κορίτσια της μόδας συνδυάζουν feminine φορέματα με chunky παπούτσια, δίνοντας ένα εναλλακτικό look. Mπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου jogger με strappy σανδάλια.

View this post on Instagram

I’ve got a crush ?

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

Κάνε color blocking με έντονα χρώματα

Τα έντονα χρώματα τραβάνε πάντα τα βλέμματα και οδηγούν σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δώσε έμφαση σε φωτεινά χρώματα και δημιούργησε colorblocking.

Πηγή: missbloom.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook