5 σύνολα για να πιάσεις και φέτος το Μάη με στυλ

5-σύνολα-για-να-πιάσεις-και-φέτος-το-μάη-1434382

Τι να βάλεις την ημέρα της Πρωτομαγιάς; Ότι πιο colorful και fun υπάρχει στην ντουλάπα σου

Άλλο ένα τριήμερο μπροστά μας, με την πιο μεγάλη γιορτή της άνοιξης εν όψει. Το Πάσχα πέρασε και αν ακόμη δεν μπήκες σε spring mood, η Πρωτομαγιά σημαίνει το τέλος της χειμερινής περιόδου. Γενικότερα στην Ελλάδα, με τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες μας, η 1η Μαΐου είναι στην πραγματικότητα η έναρξη του καλοκαιριού, αφού πολλοί έχουν συνδυάσει την ημέρα αυτή και με το πρώτο τους μπάνιο, αν το επιτρέπει ο καιρός.

Πολλές από εσάς βρίσκεστε ίσως ήδη σε κάποιο κοντινό ή και μακρινό προορισμό, αλλά δεν είναι λίγοι και αυτοί που θα μείνουν στην πόλη για το τριήμερο. Ότι και να κάνεις το μόνο σίγουρο είναι η μέρα θέλει χρώμα, prints, μοτίβα και ανάλαφρη διάθεση! Πώς αλλιώς θα πιάσουμε τον Μάη;

Πέρα από τα θεωρητικά, ας πάμε λίγο και στην πράξη. Αν αποφασίσεις με την παρέα και την οικογένεια σου να κάνεις κάτι σε δραστηριότητα ή εκδρομούλα, το casual ή ακόμη και athleisure styling είναι απαραίτητο. Όχι μόνο από άποψη μόδας, αλλά και όσο αναφορά την άνεση. Παιχνίδια, βόλτες και φαγητό θα είναι στο επίκεντρο της μέρας, οπότε το comfort look είναι ότι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις.

Άνεση και στυλ πάνε μαζί; Τώρα πια, ναι!

Τα έχουμε πει και ξαναπεί: η μόδα έχει σπάσει πια τους κανόνες της και κάθεμια από εμάς μπορεί να φοράει ότι θέλει και ότι την κάνει να νιώθει άνετα. Υπάρχουν τόσες πολλές stylish εναλλακτικές στην αγορά, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις και το δικό σου αγαπημένο outfit. Καλό θα ήταν, πάντως, αυτή την ημέρα να επιλέξεις ένα παντελόνι, κολάν, ή ένα άνετο fit σε φόρεμα και φούστα. Παρακάτω θα βρεις τα πιο δημιουργικά σύνολα για την Πρωτομαγιά, γεμάτα χρώμα, χαρά, φως και στυλ.

Τα 5 καλύτερα πρωτομαγιάτικα outfits:

1. Pyjama set + πλεκτό αμάνικο γιλέκο + flat σανδάλια

2. Cargo παντελόνι + floral top + πάνινα sneakers + pastel cross bag

3. Midi αέρινη φούστα σε έντονο χρώμα + tank top + long sleeve δεμένο στους ώμους + strappy σανδάλια

4. Total printed stretched σετ + velcro δίπατα σανδάλια + tote bag

5. Flared τζιν παντελόνι + μαντήλι δεμένο σαν top + bucket hat + mini bag

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook