5 στιλάτοι τρόποι να φορέσεις το κολάν το φθινόπωρο

5-στιλάτοι-τρόποι-να-φορέσεις-το-κολάν-τ-934398

Είναι φανταστικό ρούχο το κολάν. Είμαι φαν του, γι’ αυτό και το συμπεριλαμβάνω συνέχεια στις καθημερινές -και όχι μόνο- εμφανίσεις μου. Ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη. Την τελευταία δεκαετία τα γυναικεία κολάν αποτελούν από τα σημαντικότερα staples (τα basics που έχουν όλες οι γυναίκες στην ντουλάπα τους) της γυναικείας γκαρνταρόμπας τα οποία φοριούνται εντός και εκτός γυμναστηρίου.

Το φάσμα των σχεδίων που προσφέρουν τα brands μέχρι και αναγνωρισμένοι οίκοι μόδας είναι πλέον ευρύ, κάνοντας το item αυτό ένα που μπορεί να αποδώσει μέχρι και τις πιο φινετσάτες εμφανίσεις. Είτε πρόκειται για ένα απλό μαύρο κολάν, ένα που θυμίζει δέρμα και αγκαλιάζει το σώμα, ένα jegging (κολάν που θυμίζει τζιν), ένα μεταλιζέ κολάν, μέχρι και το ρετρό ύφους κολάν καμπάνα που φορούσαμε παλαιότερα (και που φέτος επανέρχεται δριμύτερο), το ρούχο αυτό έχει πολλά πρόσωπα. Μπορείς να το φορέσεις με λευκά μπλουζάκια και ankle boots στο γραφείο, με μια μακριά πουκαμίσα για το πιο άνετο και στιλάτο look, με φουτεράκι για να πας στο γυμναστήριο. Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές, εμείς όμως έχουμε επικεντρωθεί στους 5 πιο κομψούς και διαχρονικούς ταυτόχρονα τρόπους, ώστε να ενσωματώσεις το κολάν στις everyday εμφανίσεις σου.

Κολάν + Oversized σακάκι

Οι τάσεις θέλουν ένα oversized σακάκι να έχει μια θέση στις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου και αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για να το τεστάρεις με ένα κολάν. Φόρεσε το σακάκι με το αγαπημένο σου κολάν και πρόσθεσε μια ζώνη στη μέση ή μια belt bag. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μπότες, μποτάκια, γόβες, αθλητικά, ό,τι προτιμάς -ταιριάζουν όλα. Φρόντισε μόνο η χρωματική παλέτα των items που θα επιλέξεις να έχει μια συνοχή.

Δερμάτινο κολάν + ΦουτεράκιΓια τις βόλτες στην πόλη, για το γραφείο, για όταν ταξιδεύεις και γενικά όταν θέλεις ένα outfit που προσφέρει άνεση και coolness μαζί, τότε ενέδωσε σε αυτόν τον συνδυασμό. Απαραίτητο για τον παράγοντα άνεση να ολοκληρώσεις το look με ένα ζευγάρι sneakers. Και φυσικά, όταν λέμε δερμάτινο κολάν, δεν εννοούμε από πραγματικό δέρμα, αλλά φυσικά απομίμηση δέρματος.

Φόρεμα + ΚολάνΓια το πιο σοφιστικέ σύνολο συνδύασε το αγαπημένο σου φθινοπωρινό φορεματάκι με ένα κολάν καμπάνα (σ.σ. που το τελείωμά του κάνει το εφέ της καμπάνας). Αυτό το στιλ κολάν είναι το μυστικό για τις πιο στιλάτες και fun εμφανίσεις και ο λόγος για να «κολλήσεις» με αυτό το outfit.

Κολάν λουστρίνι + Dad sneakersΤην τάση των dad sneakers την ενστερνιζόμαστε και αυτή τη σεζόν και δεν υπάρχει πιο κουλ τρόπος να τα συνδυάσεις, από ένα κολάν λουστρίνι. Ολοκλήρωσε με μια απλή μπλούζα για κολάν και θα έχεις το πιο fashionable σύνολο. Αν βρίσκεις το κολάν αυτό πολύ τολμηρό για τα γούστα σου, αντικατάστησέ το με ένα σε metallic απόχρωση.

Cropped φούτερ + ΜπότεςΑναβάθμισε το ύφος ακόμα και του πιο casual κολάν σου, φορώντας ένα statement τοπ από πάνω, όπως ένα κοντό φουτεράκι ή πουλόβερ (όταν ο καιρός κρυώσει). Φόρα πάνω από το κολάν τις αγαπημένες σου ψηλές μπότες και θα έχεις το τέλειο outfit που φοριέται όλες τις ώρες.

ladylike.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook