5 καθημερινές συνήθειες που ωφελούν και την ερωτική σου ζωή

5-καθημερινές-συνήθειες-που-ωφελούν-κα-1695167

Απλές καθημερινές συνήθειες που θα κάνουν καλό παντού

Αν νομίζεις ότι η διατροφή, η γυμναστική ή η καλή ψυχολογία δεν συνδέονται άρρηκτα με το ποιοτικό σεξ, σήμερα θα αναθεωρήσεις. Ο τρόπος ζωής μας, μάς επηρεάζει σε όλα τα επίπεδα, επομένως ήρθε η ώρα να κάνεις μερικές μικρές αλλαγές, τόσο για το καλό για το υγείας σου όσο και της ερωτική ζωής σου.

Κάνε παρέα με θετικούς ανθρώπους

Δεν μιλάμε φυσικά για toxic positivity γιατί είμαστε άνθρωποι και έχουμε τα προβλήματά μας. Αλλά αν κάνεις παρέα με ανθρώπους που γκρινιάζουν ή σχολιάζουν συνέχεια τους άλλους ή δεν μπορούν να βρουν κανένα θετικό για τους ίδιους ή εσένα, τότε θα κάνεις περισσότερο focus σε αυτά τα πράγματα.

Δοκίμασε yoga

Η yoga είναι σαν να φτιάχτηκε για να σε κάνει να νιώθεις σέξι. Το σώμα σου αποκτά μεγαλύτερη ευλυγισία, ελαστικότητα και σε βοηθά να έρθεις σε πολύ καλύτερη επαφή μαζί του.

Φάε φράουλες

Τώρα, που είναι και η εποχή τους. Οι φράουλες είναι γεμάτες με αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C, πράγμα καλό για την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος. Το τελευταίο ειδικά είναι απαραίτητο στο σεξ.

Δοκίμασε νέα πράγματα

Αν παίρνεις πιο συχνά ρίσκο και δοκιμάζεις νέα χόμπι ή κάνεις επιλογές που δεν συνηθίζεις, είναι και πιθανότερο να εφαρμόσεις την ίδια τακτική και στην κρεβατοκάμαρα.

Μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί

Γιατί πολύ απλά δεν γίνεται. Δεν είμαστε υπεράνθρωποι και θα υπάρχουν μέρες που θα θες απλά να κοιτάς το ταβάνι. Σεβάσου τους ρυθμούς σου και όλα θα γίνονται πιο εύκολα. Όπως το σεξ.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook