5 ιδέες για να φτιάξεις το πιο ξεχωριστό πασχαλινό τραπέζι

5-ιδέες-για-να-φτιάξεις-το-πιο-ξεχωριστό-1429673

Λίγες ώρες έμειναν για την Κυριακή του Πάσχα και οι περισσότερες από εμάς έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για το Πασχαλινό τραπέζι. Η πρώτη ματιά είναι αυτή που «κερδίζει» τον καλεσμένο μας γι’ αυτό η διακόσμηση του τραπεζιού και του χώρου παίζει μεγάλο ρόλο.

Φέτος είναι ευκαιρία να πρωτοτυπήσουμε, να εξαντλήσουμε όλη μας τη δημιουργικότητα και να διακοσμήσουμε το πασχαλινό τραπέζι με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Πίστεψέ με, δεν χρειάζεσαι μεγάλο budget για να δημιουργήσεις ένα glam σκηνικό, αρκεί να αφήσεις ελεύθερη τη φαντασία σου.

Στην αγορά θα βρεις πολλά απλά, οικονομικά υλικά όπως αυγά, γιρλάντες, κορδέλες και υφάσματα. Αν τα συνδυάσεις σωστά να είσαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα δείχνει άκρως εορταστικό και εντυπωσιακό.

5 προτάσεις για το ωραιότερο Πασχαλινό τραπέζι

Παστέλ αποχρώσεις

Tην Κυριακή του Πάσχα βάλε χρώμα στο τραπέζι σου καθώς είναι ημέρα γιορτής. Χρησιμοποίησε πολλές διαφορετικές παστέλ αποχρώσεις (ροζ, γαλάζιο, πράσινο της μέντας, λιλά) βάζοντας στη μέση του τραπεζιού λουλούδια με όμορφα χρώματα.

Girly σύνθεση

Εάν η παρέα αποτελείται μόνο από κορίτσια, εκμεταλλεύσου το για να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό, girly σκηνικό που θα λατρέψουν οι κολλητέςν σου. Επένδυσε σε ροζ λουλούδια, κεραμικά αυγά και διακοσμητικά σε τόνους του ροζ.

Το minimal είναι πάντα επίκαιρο

Δεν υπάρχει ωραιότερη και πιο ασφαλής επιλογή από τη διακόσμηση σε μπεζ-λευκό χρώμα. Ταιριάζει σε κάθε χώρο, δείχνει classy και αποπνέει κύρος. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι καλεσμένοι σου θα ενθουσιαστούν.

Gold is bold

Το χρυσό χρώμα δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας κάνοντας πιο επίσημο το τραπέζι σου. Τοποθέτησε χρυσά κηροπήγια, μαχαιροπίρουνα και χαρτοπετσέτες. Μη ξεχάσεις να βάλεις μερικά άνθη ή μικρά γλαστράκια.

Vintage

Μια vintage διακόσμηση είναι πάντα επίκαιρη. Επένδυσε σε floral σερβίτσια, τραπεζομάντηλα με λουλούδια και χαρτοπετσέτες. Ολοκλήρωσε το στολισμό με κεριά.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook