5 εμφανίσεις που αποδεικνύουν ότι το λευκό τζιν είναι το απόλυτο κομμάτι για την άνοιξη

5-εμφανίσεις-που-αποδεικνύουν-ότι-το-λε-1656755

To λευκό τζιν είναι το απόλυτο βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας: Είναι διαχρονικό, ευέλικτο και – παρά τα όσα μπορεί να έχετε ακούσει – μπορεί να φορεθεί άνετα όλο το χρόνο. Μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο να βρείτε το τέλειο, αλλά σύντομα θα διαπιστώσετε ότι αξίζει με το παραπάνω μια θέση στη ντουλάπα σας. Η σωστή εφαρμογή είναι πάντα το κλειδί: Είναι καλό να γνωρίζετε αν προτιμάτε ένα χαμηλόμεσο, ένα σούπερ ψηλόμεσο ή κάτι ενδιάμεσο. Λόγω του ανοιχτού χρώματός του, μπορεί να είναι λίγο παραπάνω δύσκολο να φορεθεί, για αυτό συγκεντρώσαμε 5 look από τα οποία μπορείτε να εμπνευστείτε αυτή τη σεζόν.

Η βασική μας ιδέα είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ουδέτερους συνδυασμούς, όπως το μπλε, το κρεμ και το μαύρο, καθώς πιστεύουμε ότι δίνουν στα λευκά τζιν ένα high-end φινίρισμα. Τα αξεσουάρ, εν τω μεταξύ, είναι ένας καλός τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά χρώματος, είτε με ένα φουλάρι είτε με ένα ζευγάρι παπούτσια ή μια τσάντα. Ωστόσο, εάν θέλετε να πειραματιστείτε, γιατί να μην δοκιμάσετε ένα τοπ με tie-dye; Δεν έχετε παρά να ολοκληρώσετε την εμφάνιση με ένα σκούρο μπλε τζιν μπουφάν, γυαλιά ηλίου και ένα σανδάλια.

Αν λοιπόν θέλετε να προσθέσετε μια πινελιά It-Girl στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας, δείτε παρακατω μερικούς από τους ωραιότερους τρόπους που μπορείτε να φορέσετε το λευκό τζιν το 2023.

Λευκό τζιν + ανδρικό σακάκι

Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να παίξεις με τις αντιθέσεις και να τολμήσεις: φόρεσε λευκο τζιν με μια λευκή μπλούζα, ένα ελαφρώς oversized ανδρικό σακάκι και ένα ζευγάρι sneakers.

Getty Images

Λευκό τζιν + φαρδύ παλτό

Το λευκό έρχεται σε αντίθεση με ένα εντυπωσιακό παλτό σε φαρδιά γραμμή.

Getty Images

Λευκό τζιν + ταμπά δέρμα

Ένα δερμάτινο πανωφόρι ή αξεσουάρ σε ταμπά απόχρωση μπορεί να αναδείξει τέλεια ένα απλό, λευκό τζιν.

Getty Images

Layering

Το παιχνίδι με αποχρώσεις και τα layers είναι το τέλειο τέχνασμα για μια δυναμική εμφάνιση με βάση το λευκό τζιν.

Getty Images

Καθορισμένη μέση

Είναι απαραίτητο η μέση να είναι καθορισμένη για ένα πιο κολακευτικό εφέ, οπότε μια ζώνη στη μέση είναι πάντα μια καλή λύση.

Getty Images

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook