5 beauty tricks που πρέπει να γνωρίζετε

5-beauty-tricks-που-πρέπει-να-γνωρίζετε-1323661

Μπορεί οι άνω των 25 να συνεχίζουμε δυναμικά να θεωρούμε το instagram ως το πιο ισχυρό μέσο των social media, οι νεότεροι της Gen Z όμως δεν συμφωνούν μαζί μας. Η νέα πλατφόρμα έχει γίνει huge όσον αφορά στη δημοτικότητά της, ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες και όλοι οι influencers πλέον “βγαίνουν” από εκεί. Το ίδιο συμβαίνει και με τα viral trends ή beauty tricks, τα οποία γίνονται πασίγνωστα πολύ γρήγορα.

Εμείς ψάξαμε, ανακαλύψαμε και συγκεντρώσαμε παρακάτω για εσένα τα πέντε beauty tricks που θεωρούμε πως πρέπει να γνωρίζεις και -γιατί όχι;- να δοκιμάσεις.

Για τέλεια “βάση” στο μακιγιάζ, εφάρμοσε στην επιδερμίδα το ρουζ, μπρόνζερ και highlighter πριν το foundation.

@daniellemarcantry this technique for a no makeup- makeup day #makeup #tutorial

♬ Sunflower, Vol. 6 – Harry Styles

Για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο γεμάτα και σαρκώδη, χρησιμοποίησε ένα μολύβι λίγο πιο σκούρο από το κραγιόν σου και σχεδίασε μία γραμμή στο μέσο του κάτω περιγράμματος, όπως θα δεις στο βίντεο. Ολοκλήρωσε το look ένα lip gloss.

@jourdansloaneThis basically my everyday routine for lips ? #lips #hack #tutorial♬ Therefore I Am – Billie Eilish

Χάλασες κατά λάθος την τέλεια γραμμή του eyeliner στα μάτια σου; Δεν πειράζει γιατί υπάρχει τρόπος να “σώσεις” την κατάσταση.

@daniellemarcanlife’s good innit #makeup♬ IG michaelpepito – Michael Pepito

Το αγαπημένο σου κραγιόν δεν είναι ματ και σταθερό; Κανένα πρόβλημα, με το trick του χαρτομάντηλου και της πούδρας θα μετατρέψεις κάθε σου ενυδατικό κραγιόν σε.. mask-proof κραγιόν.

@_aaliaaaaMask proof lips with translucent powder! #makeuphack #learnontiktok @tiktok_uk #maskproofmakeup♬ Bee Gees – More Than A Woman –

Για να καλύψεις τα πιο επίμονα σπυράκια και να κάνεις γενικότερα το foundation σου πιο.. καλυπτικό, ανακάτεψε το με πούδρα.

@sinairuelasDoes it really work? #fyp #makeuphacks #brujeriashit #makeuptipstiktok #makeuptutorial♬ original sound – SinaiRuelas

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook