5 από τα πιο ακριβά και πολυτελή Airbnb στον πλανήτη | Photos

5-από-τα-πιο-ακριβά-και-πολυτελή-airbnb-στον-π-1258121

Ναι, οι τιμές αλλάζουν ανάλογα με την εποχή, η υπερβολή όμως παραμένει ίδια.

Σουίτες με ολόχρυσα χερούλια στις πόρτες και εντυπωσιακές πισίνες στην κορυφή πολυόροφων ξενοδοχείων. Κάπως έτσι, ορίζεται στο μυαλό μας η απόλυτη πολυτέλεια από το Λας Βέγκας μέχρι το Ντουμπάι. Βέβαια, στην εξίσωση πρέπει να μπουν και εστιατόρια με αστέρια Michelin καθώς και μπαρ τα οποία σερβίρουν σπάνιες σαμπάνιες για να συμπληρωθεί το παζλ.

Όλα αυτά στον κόσμο των πεντάστερων ξενοδοχείων. Τι συμβαίνει όμως στο σύμπαν των βραχυχρόνιων μισθώσεων; Το Airbnb έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και όχι δεν έχει να κάνει μόνο με μικροσκοπικά διαμερίσματα και ξενώνες.

Αντίθετα, όπως δείχνει η παρακάτω λίστα με μερικά από τα πιο ακριβά Airbnb στον πλανήτη, το παιχνίδι της πολυτέλειας έχει ανέβει επίπεδο. Σημαντική σημείωση: οι τιμές είναι ενδεικτικές αφού αλλάζουν κατά περίοδο αλλά και ανάλογα με τη ζήτηση.

Γιούτα, ΗΠΑ | Park City Castle Mansion

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luxn Life (@luxn.life)

Μία έπαυλη φτιαγμένη για βασιλιάδες, τοποθετημένη στο κέντρο 2,3 εκταρίων δάσους που την κρατούν μακριά από τον θορυβώδη σύγχρονο κόσμο. Όποιος πατάει το πόδι του στην είσοδο, συναντά μαρμάρινα πατώματα, τοίχους από ξύλο καρυδιάς και ένα τεράστιο σκαλισμένο τζάκι το οποίο περιβάλλει ένα πολυτελές καθιστικό. Επίσης, έξι υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, και 16 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα σπιτιού που μπορούν εύκολα να φιλοξενήσουν 21 επισκέπτες.

Α, ναι, να μην ξεχάσουμε: δωμάτιο ψυχαγωγίας, γυμναστήριο, και τραπεζαρία που τηρεί όλους τους επίσημους τύπους συμπληρώνουν το παζλ. Ή πιο απλά: ό,τι μπορείς να φανταστείς το έχει.

Τιμή: 1,600 ευρώ τη βραδιά κατά μέσο όρο.

Βουργουνδία, Γαλλία | Château du Mailly

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie Bevan (@natbevan)

Αν για την προηγούμενη έπαυλη, η φράση «για βασιλιάδες» ήταν μεταφορική, εδώ είναι πέρα για πέρα αληθινή. Αυτό το κάστρο του 15ου αιώνα σε μεταφέρει σε άλλες πιο παραμυθένιες εποχές, καθώς στέκεται κρεμασμένο πάνω από γκρεμούς που επιβλέπουν την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Βουργουνδίας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα Airbnb;

Στα συν τα 20 υπνοδωμάτια με τα 10 μπάνια και κυρίως το υπνοδωμάτιο-σπηλιά αλλά και το καθιστικό με την πανοραμική θέα σε ένα τοπίο που θυμίζει Game of Thrones.

Τιμή: 1753 ευρώ κατά μέσο όρο τη βραδιά

Μαλιμπού, ΗΠΑ | Carbon Beach

Η συγκεκριμένη παραλία δεν έχει αποκτήσει τυχαία το παρατσούκλι «ακτή των δισεκατομμυριούχων». Εικοσιένα χιλιόμετρα ακτογραμμής που φιλοξενούν μερικές από τις περισσότερο πολυτελείς κατοικίες στον πλανήτη. Αν, λοιπόν, θες να νιώσεις και εσύ billionaire δεν έχει παρά να κλείσεις μια εβδομάδα στο σπίτι των (αμερικάνικων) ονείρων σου.

Η state of the art αρχιτεκτονική μαζί με τη σύγχρονη διακόσμηση δίνουν έναν αέρα μεγαλείου καθώς ο αέρας του Ειρηνικού Ωκεανού αγκαλιάζει το σπίτι.

Τιμή: 11,540 ευρώ κατά μέσο όρο τη βραδιά

Τοσκάνη, Ιταλία | Villa Machiavelli

Η αρχετυπική ιταλική βίλα νοικιάζεται σε όσους έχουν υψηλό γούστο, ακόμα πιο χοντρό πορτοφόλι, και φανατική αγάπη για την περίοδο της Αναγέννησης. Φυσικά, τηρώντας τα στάνταρ της πολυτέλειας, εκτός από τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν 16 άτομα παρέχει στους ενοικιαστές και το δικό τους προσωπικό ελικόπτερο.

Μάλιστα, αυτό το αρχιτεκτονικό διαμάντι του 16ου αιώνα έχει πρόσφατα ανακαινιστεί έτσι ώστε να χαρίζει όλες τις τελευταίες ανέσεις στους επισκέπτες όσοι εκείνοι απολαμβάνουν το συγκλονιστικό τοπίο της Τοσκάνης. Τέλος, μια βόλτα στα αμπέλια και τους ελαιώνες αποτελεί από μόνη της μία μοναδική εμπειρία ζωής με την υπογραφή του Airbnb.

Τιμή: 11,700 ευρώ κατά μέσο όρο τη βραδιά

Κυανή Ακτή, Γαλλία | Villa Victoria

Ένας κρυμμένος παράδεισος δίπλα στο Σαιν-Τροπέ, ή αλλιώς ένας παράδεισος δίπλα στον παράδεισο της πολυτέλειας. Όσο για το ελικοδρόμιο θα πρέπει να το θεωρείς δεδομένο. Όπως επίσης τον προσωπικό σου σεφ, τον ιδιωτικό σου μπάτλερ αλλά και την απαραίτητη οικονόμο του σπιτιού. Ναι, αυτοί οι εργαζόμενοι έρχονται μαζί με την ενοικίαση του χώρου.

Τι άλλο περιλαμβάνει η εν λόγω βίλα που νοικιάζεται μέσω Airbnb; Έξι κρεβατοκάμαρες, θερμαινόμενη πισίνα και κελάρι κρασιών μεταξύ πολλών άλλων ανέσεων. Όλα αυτά μια ανάσα από πανάκριβα μαγαζιά, ξενοδοχεία και μαρίνες γεμάτες superyachts.

Τιμή: 16,539 ευρώ κατά μέσο όρο τη βραδιά

Πηγή: oneman.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook