5 αλλαγές που έρχονται στις ερωτικές σχέσεις και είναι ουσιαστικές

5-αλλαγές-που-έρχονται-στις-ερωτικές-σχ-1568963

Θα σε φέρουν πιο κοντά στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σου

Έχουμε μιλήσει για τις τάσεις που έρχονται το 2023 στο dating, τις αλλαγές που θα κάνουμε για καλύτερο σεξ και τι θα αφήσουμε πίσω μας. Αυτό όμως που μετρά πραγματικά, είναι η ουσία των σχέσεων και πώς θα φερόμαστε ο ένας στον άλλο.

Ας δούμε τις αλλαγές που έρχονται, και που ίσως έχεις ήδη υιοθετήσει. Σκοπός τους είναι να μάθουμε να συνδεόμαστε και να επικοινωνούμε με μεγαλύτερη ειλικρίνεια, ακούγοντας τις δικές μας επιθυμίες.

Θα γίνεις πιο επιλεκτική

Αντί να κάνεις συμβιβασμούς, προκειμένου να μην είσαι single, έχεις στο μυαλό σου μία λίστα με όλα αυτά που θες αλλά και δεν θες.

Πάνω από όλα η ανεξαρτησία

Έχεις μάθει ότι προτεραιότητα είναι ο εαυτός σου και έτσι είναι, ακόμα και αν μπεις σε σχέση. Μπορεί να δεσμευτείς, αλλά χωρίς να συζείς.

Ναι στο couples therapy

Από εδώ και στο εξής, η θεραπεία ζευγαριών θα κανονικοποιηθεί και δεν θα είναι συνήθεια για λίγους. Αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε και οι δύο τις δυσκολίες μας και έχουμε κάθε καλή διάθεση να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ μας.

Ο γάμος είναι εμπειρία και όχι στήριξη

Ο κόσμος πλέον δεν θα παντρεύεται για λόγους παράδοσης ή ασφάλειας, αλλά επειδή είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα μία υγιούς και χαρούμενης σχέσης.

Το να είσαι single είναι οκ

Πάντα ήταν αλλά έχει ενοχοποιηθεί κοινωνικά και πολλοί άνθρωποι νιώθουν ότι είναι αυτό το ενδιάμεσο διάστημα μέχρι να γνωρίσουν κάποιο. Κι όμως, η single ζωή κανονικοποιείται και δεν μπαίνει σε κουτάκι.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook