5 λόγοι υγείας για να… κάνεις σεξ το πρωί

5-λόγοι-υγείας-για-να-κάνεις-σεξ-το-πρω-230779

Εάν θέλετε να τονώσετε την υγεία και τη διάθεσή σας, η λύση βρίσκεται μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας. Σύμφωνα με έρευνα, εάν το πρώτο πράγμα της ημέρας είναι ο έρωτας, όχι μόνο θα αισθανόμαστε πιο αισιόδοξοι για το υπόλοιπο της μέρας, αλλά θα έχουμε και ένα ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα.

Η παρούσα μελέτη έδειξε ότι οι ενήλικες που αρχίζουν την ημέρα τους με αυτόν τον τρόπο είναι πιο υγιείς και πιο ευτυχισμένοι από εκείνους που απλώς επιλέγουν ένα φλιτζάνι καφέ!

Ποια είναι όμως τα ακριβή οφέλη;

  • Τις ώρες που κοιμάται ο άνδρας η τεστοστερόνη του συσσωρεύεται και παραμένει στα υψηλότερα της επίπεδα τις πρώτες τρεις πρωινές ώρες.
  • Είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια του έρωτα απελευθερώνεται η οκυτοκίνη- η ορμόνη της αγάπης- οπότε είναι και ο τέλειος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου!
  • Επίσης, ο έρωτας μας προστατεύει από το κρυολόγημα και τη γρίπη, ενώ, χάρη στις χημικές ουσίες που απελευθερώνονται, αυξάνονται τα επίπεδα των οιστρογόνων, με αποτέλεσμα να βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος και των μαλλιών αλλά και να δυναμώνει τα νύχια μας!
  • Ο πρωινός έρωτας μας κάνει πιο ισχυρούς και πιο όμορφους, αυξάνοντας τα επίπεδα του IgA, ενός αντισώματος που προστατεύει από τη μόλυνση.
  • Εκτός από την ευεξία σε σώμα και νου (καλύτερη διάθεση, μείωση του στρες), πιο πρόσφατες έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα οφέλη δεν σταματούν εκεί..
  • Μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο Queens διαπίστωσε ότι ο πρωινός έρωτας τρεις φορές την εβδομάδα μπορεί να μειώσει κατά το ήμισυ τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου.
  • Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Nottingham αποκάλυψε ότι οι άνδρες που έχουν τακτική ερωτική ζωή στα 50 τους έχουν επίσης χαμηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη.

Σκέπτεστε, τελικά, κάτι καλύτερο από αυτό το πρωινό ξύπνημα;…

Πηγή: boro

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook