488 συλλήψεις μόνο τον Δεκέμβρη στην Κρήτη!

488-συλλήψεις-μόνο-τον-δεκέμβρη-στην-κρή-826256

Πλούσια ήταν η δραστηριότητα της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. τον περασμένο Δεκέμβριο: Σύμφωνα με τη σχετική αστυνομική ανακοίνωση που εκδόθηκε, τον τελευταίο μήνα του 2019 έγιναν 488 συλλήψεις σε όλη την Κρήτη, ενώ εξιχνιάστηκαν αρκετές σημαντικές υποθέσεις.

Σε αυτές περιλαμβάνεται η υπόθεση των 27 διαρρήξεων που εξιχνιάστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου, στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, αλλά και υπόθεση με περισσότερα από 2,5 κιλά ηρωίνης στο Ηράκλειο.

Εξάλλου, μεταξύ των 488 συλλήψεων περιλαμβάνεται ένα άτομο που συνελήφθη για ανθρωποκτονία, τρία άτομα που φόρεσαν χειροπέδες για «αρπαγή ανηλίκου», δύο άτομα για «βιασμό», ένα άτομο για ζωοκτονία, καθώς κι ένα ακόμη για ζωοκτονία.

Αναλυτικότερα, μεταξύ των υποθέσεων που εξιχνίασε η Αστυνομία στην Κρήτη, μέσα στον Δεκέμβριο, περιλαμβάνονται υποθέσεις απόπειρας ανθρωποκτονίας, βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου, ζωοκτονίας, ναρκωτικών, παραχαραγμένων νομισμάτων, πορνογραφίας ανηλίκων, ενδοοικογενειακή βίας, αλλά και «περί τυχερών παιγνίων».

Εξάλλου, η Αστυνομία κατάσχεσε περισσότερα από 16 κιλά κάνναβης, πάνω από 5 κιλά ηρωίνης, 18 κυνηγετικά όπλα, οκτώ πλαστά χαρτονομίσματα, 35 τράπουλες, 15 ζάρια, καθώς και 4.372 μάρκες πονταρίσματος, δύο οχήματα, επτά κινητά τηλέφωνα, μια συσκευή ανίχνευσης μετάλλων, 11 ζυγαριές ακριβείας, 15 ναρκωτικά χάπια, σχεδόν 200 γραμμάρια κοκαΐνης, αλλά και συνολικά 333 είδη παραεμπορίου.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook