4 ζώδια που κάνουν τους άλλους να νιώθουν μίζερα

4-ζώδια-που-κάνουν-τους-άλλους-να-νιώθου-1500792

Κανείς δεν είναι μέσα στην καλή χαρά, όλη τη μέρα, αλλά τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, πραγματικά, αναρωτιέσαι, αν γελούν ποτέ ή είναι μόνιμα έτσι με τα μούτρα κατεβασμένα. Αν λοιπόν κι αυτά είναι μίζερα σε κάνουν και εσένα να νιώθεις έτσι, όχι μόνο εξ αιτίας των vibes που εκπέμπουν, αλλά κι επειδή, είτε πας να χαρείς είτε να ενθουσιαστείς είτε να ονειρευτείς, με έναν τρόπο άγαρμπο σε προσγειώνουν και σου μεταφέρουν τη μιζέρια και τη μουντάδα τους.

Ας δούμε για ποια μιλάμε:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι εξαιρετικά ευγενικοί, μέχρι τη στιγμή που τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουν. Είναι «επιρρεπείς» στο να βγάζουν δυσαρέσκεια ή απογοήτευση, ειδικά επειδή έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες, κυρίως από τον εαυτό τους και λιγότερο από τους άλλους. Γενικά, αφήνουν τα μικροπράγματα να τους ενοχλούν, όπως πχ όταν κάτι δεν είναι εκεί που το έβαλαν ή δε γίνεται όπως το έχουν προγραμματίσει. Επιπλέον, αυτό το ζώδιο μπορεί να γκρινιάξει, επειδή δεν το ακούνε. Εάν ζεις με μια Παρθένο ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει η λέξη «μιζεριάζω» και χωρίς σοβαρή αιτία κι έτσι όπως λειτουργεί, σύντομα θα περάσει τη μιζέρια και σε σένα και μάλιστα, όταν είσαι χαρούμενος ή ενθουσιασμένος με ένα καλό νέο ή πρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι γκρινιάρηδες και μίζεροι (σοβαρά τώρα, όποιος ΔΕΝ είναι αποτελεί εξαίρεση). Όταν είναι στα χάι τους δεν έχουν θέμα, όταν κάποιος τους πληγώσει ή πληγώσει κάποιον που αγαπούν ή τους κάνει μια κριτική, τότε αρχίζει το γλέντι. Επιπλέον, παίρνουν πολύ κατάκαρδα τις κοινωνικές διαφορές, (αν αυτοί δεν είναι πλούσιοι γιατί τότε το πράγμα αλλάζει), τις σχέσεις και τους χωρισμούς ή τις οικογενειακές διαφορές. Η γκρίνια και η μιζέρια, τύπου «όλοι έχουν εκτός από μας» ή «αν είχα λεφτά, θα έκανα αυτό, αλλά βλέπεις, αλλού πάει και τα δίνει ο Μεγαλοδύναμος» ή «χάθηκε να μας τύχαινε και μας μια κληρονομιά» είναι κλασικές ατάκες. Με τούτα και με εκείνα πάει περίπατο και η δική σου καλή διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Όπως ο Καρκίνος, έτσι και τα Ψάρια είναι άκρως συναισθηματικά ζώδια, με εναλλαγές στις διαθέσεις τους. Κι εκεί που όλοι είναι μέσα στο κέφι, ξεκινά το δράμα του. Τα βουρκωμένα μάτια, το σκύψιμο του κεφαλιού είναι σήμα κατατεθέν ότι οσονούπω θα αρχίσει η μιζέρια και θα αποχαιρετήσεις μια και καλή την ανεβασμένη σου ψυχολογία, καθώς είναι και από εκείνα που επηρεάζουν το περιβάλλον τους και το γεμίζουν είτε με θετική είτε με αρνητική ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η «γείωση» είναι ειδικότητα του Αιγόκερω και φυσικά θα σου πετάξει εκείνη την ατάκα ή θα σου δώσει αυτή τη συμβουλή που θα σε προσγειώσει άτσαλα στο έδαφος. Σπάνια θα μοιραστείς τη χαρά μαζί του και θα πανηγυρίσετε παρέα, αφού δε μπορεί «κάποιο λάκκο έχει η φάβα» και είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο καλό κάτι ή τόσο εύκολο; Μήπως στο λένε αυτό για να σε παρασύρουν ή να σε κοροϊδέψουν? Αρχίζεις κι εσύ και έχεις δεύτερες σκέψεις, αμφιβολίες, φοβίες, οπότε από εκεί που το κλίμα ήταν πανέμορφο, αποκτά χρώμα γκρίζο και μουντό.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook