4 τρόποι για καλύτερο σεξ τώρα που είστε μαζί στην καραντίνα

Οι μέρες της καραντίνας μπορεί να σε βρήκαν μαζί με τον σύντροφό σου στο ίδιο σπίτι. Αν και οι δύο τηρείται όλα τα μέτρα ασφαλείας και δεν έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους και κυρίως δεν έχετε συμπτώματα, τότε μπορείτε να σκέφτεστε και το πώς θα περάσετε καλύτερα οι δυο σας.

Το σεξ είναι κάτι που περνάει από το μυαλό των ανθρώπων σε μεγάλο ποσοστό και σύμφωνα με τους επιστήμονες αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Ακόμα και τα ζευγάρια που δεν μένουν μαζί τις ημέρες της πανδημίας βρίσκουν εναλλακτικούς τρόπους για να διατηρήσουν ζωντανή τη σεξουαλική τους ζωή. Με φαντασία και πάθος!

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις αυτά τα δύο χαρακτηριστικά και στην περίπτωση που είσαι με τον σύντροφό σου στο σπίτι. Για αυτό σου δίνουμε 4 ιδέες για το πώς να κάνεις το σεξ σας καλύτερο!

Μην κάνεις σεξ αμέσως


Αφέσου στο παιχνίδι

Δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά ίσως είναι κάτι που ξεχνάς. Χρησιμοποίησε sex toys ή εκμεταλεύσου πράγματα που έχεις στο σπίτι για να κάνεις ερωτικό παιχνίδι.  Μια ιδέα είναι τα παγάκια που σίγουρα έχεις στο ψυγείο σου. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και ανέβασε τη λίμπιντο στα ύψη.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του χρόνου είναι ότι μπορείς να τον αφιερώσεις σε πράγματα που πριν δεν θα έκανες. Το μασάζ στον σύντροφό σου μπορεί να είναι κάτι που θα ενεργοποιήσει τη διάθεσή του. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου όχι μόνο στα συνηθισμένα μέρη του σώματος αλλά και σε άλλες ερωτογενείς ζώνες. Αν δεν τις ξέρεις, ευκαιρία να τις ανακαλύψεις και να μάθεις τι του αρέσει.

Αμοιβαίος αυνανισμός

marieclaire.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ