4 tricks για να μην φεύγει το κραγιόν από τα χείλη

4-tricks-για-να-μην-φεύγει-το-κραγιόν-από-τα-χε-1554799

Ας συμφωνήσουμε πως δεν υπάρχει άλλο προϊόν makeup που να μπορεί με την εφαρμογή του να αλλάξει στο δευτερόλεπτο τόσο την εμφάνιση, όσο και την διάθεση.

Kι ενώ η εφαρμογή ενός κραγιόν είναι ομολογουμένως πιο απλή από το contouring για παράδειγμα, υπάρχουν μερικά απλά tricks, που μπορούν να βοηθήσουν να πετύχετε το τελειότερο makeup look.

Διατηρήστε λοιπόν ανεξίτηλο το κραγιόν σας ακολουθώντας τα πιο απλά κι αγαπημένα βήματα, που δουλεύουν τέλεια.

Βήμα 1ο: Lip Liner

Γνώριμη η διαδικασία με το μολύβι χειλιών που μαρκάρει ακριβώς το περίγραμμα και εξυπηρετεί του να βάλετε όρια στο κραγιόν και φυσικά δίνει μεγαλύτερη σταθερότητα στο χρώμα στο να μην βγει εκτός…

Βήμα 2ο: Layering

Αυτή είναι μια νεότερη διαδικασία, πολύ εύκολη στην εκτέλεση και δουλεύει καλά! Δοκιμάστε το layering ως εξής: Αρχικά περάστε μια στρώση από το κραγιόν σας και τρίψτε τα χείλη σας μεταξύ τους καλά. Στην συνέχεια πάρτε ένα χαρτομάντηλο και πατήστε το πάνω στα χείλη σας απαλά. Έπειτα περάστε μία ακόμα στρώση κραγιόν. Αυτό δημιουργεί μια σταθερότερη κάλυψη, έτσι ώστε αν φύγει με την ώρα η δεύτερη στρώση κραγιόν, τα χείλη σας θα εξακολουθούν να έχουν χρώμα από την πρώτη.

Βήμα 3ο: Powder

Το παλιό καλό κόλπο των fashion shows ήρθε η ώρα να υιοθετηθεί ξανά και ξανά. Η πούδρα (κυρίως σε σκόνη – aka translucent) σταθεροποιεί το κραγιόν σε τέτοιο σημείο, ώστε να μην αφήνει πουθενά σημάδι! Δύο κινήσεις μόνο, καλύψτε τα χείλη σας με ένα χαρτομάντηλο και πάνω από αυτό με ένα μεγάλο fluffy πινέλο ρίξτε λίγο translucent πούδρα, and that’s it!

Βήμα 4ο: Brush

Το σημαντικότερο βήμα είναι αυτό! Το να έχετε καθαρό και όχι μουτζουρωμένο το περίγραμμα των χειλιών είναι must. Αν λοιπόν εντοπίσετε τυχόν μουτζούρα πάρτε ένα καθαρό πινέλο (φρυδιών ή eyeliner) που θα έχετε βρέξει πρώτα και σκουπίστε με ένα χαρτομάντηλο ελαφρώς, χαράξτε αργά το περίγραμμα των χειλιών σας και διορθώστε τυχόν ατέλειες.

InStyle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook