4 σημάδια που φανερώνουν ότι το αγόρι που βγαίνεις είναι χάσιμο χρόνου

4-σημάδια-που-φανερώνουν-ότι-το-αγόρι-πο-1455019

Έτσι θα καταλάβεις ότι είναι ανώριμος και δεν πρέπει να τον πάρεις στα σοβαρά

Το περίεργο κομμάτι των ραντεβού και γενικότερα των γνωριμιών είναι όταν πρέπει (αλλά δυσκολεύεσαι) να αποδεχτείς ότι μπορεί να μην είναι απαραίτητα «κακό παιδί», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις σχέση μαζί του αν παρατηρήσεις ότι… κάτι δεν πάει καλά.

Αν ψάχνεις για μια σχέση που περιλαμβάνει δέσμευση, ασφάλεια, κοινές αξίες και βάθος, δώσε προσοχή σε αυτά τα σημάδια που μπορεί να φανερώσουν ότι ο άντρας με τον οποίο βγαίνεις δεν είναι τόσο ενήλικος όσο ήλπιζες…

Μένει ακόμα με συγκάτοικο

Προς Θεού, δεν είναι κακό να έχεις συγκάτοικο όταν σπουδάζεις ή όταν είσαι στη φάση που ψάχνεις να βρεις τον δρόμο σου επαγγελματικά. Αλλά εάν ο τύπος που βγαίνεις είναι σε μια ηλικία Α, εδραιωμένος στην καριέρα του και παρ’ όλα αυτά δεν θέλει να μείνει μόνος του (ή δεν μπορεί), αυτό κατά τη γνώμη μου καταδεικνύει έλλειψη επιθυμίας και προθυμίας να δοθεί προτεραιότητα στη δημιουργία ενός φυσικού χώρου για να καλλιεργήσει και να αναπτύξει τη σχέση σας.

Δεν έχει σταθερή δουλειά – και δεν κάνει τίποτα για να φτιάξει τα πράγματα

Το καταλαβαίνω, είναι δύσκολοι καιροί, οι δουλειές λίγες και η ανεργία αυξημένη. Θα μπορούσε να είναι ένας πολύ έξυπνος, εργατικός και φιλόδοξος τύπος που απλώς στάθηκε άτυχος και έχασε τη δουλειά του. Αλλά αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τι κάνει για αυτό. Μένει αδρανής ή βιάζεται να βρει κάτι άλλο; Ψάχνει τρόπους για να βγάλει χρήματα στο ενδιάμεσο ή είναι όλη μέρα στον καναπέ και περιμένει να του έρθει η ευκαιρία ουρανοκατέβατη; Μπορεί να είναι είναι κούκλος, να κάνει τέλειο σεξ και να είναι πολύ καλό παιδί, αλλά αυτή η έλλειψη ορμής και η νοοτροπία «έχει ο Θεός» θα σκοτώσει αργά αλλά σίγουρα την καλή διάθεση μέσα στη σχέση.

Δεν αποχωρίζεται ποτέ – ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ – τους φίλους του

Αυτό ήταν περίεργο για εμένα. Από τη μία, μου άρεσε πολύ που οι φίλοι του πρώην μου με συμπαθούσαν και ο πρώην μου με ήθελε στην παρέα του. Νόμιζα ότι είναι ένα σημάδι ότι του αρέσω πολύ, και εξακολουθώ να το πιστεύω αυτό. Αλλά εάν ξοδεύεις περισσότερο χρόνο με εκείνον και την παρέα του μαζί παρά οι δυο σας, και όπου μα όπου κι αν πηγαίνετε τους παίρνει μαζί, το πιθανότερο είναι ότι αποφεύγει τη συναισθηματική οικειότητα και μια βαθύτερη σχέση μαζί σου.

Δεν μπορείς να σχεδιάσεις τίποτα μαζί του

Είναι Τρίτη και αρχίζεις να τον ρωτάς σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνετε το Σαββατοκύριακο… Εκείνος έχει τη συνήθεια να λέει: «Δεν είμαι σίγουρος ακόμα». Αλλά μόλις παρουσιαστεί ένα σχέδιο με φίλους, δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα για εκείνον να πει κατευθείαν «Ναι, είμαι μέσα». Ακόμα κι αν τελικά συμπεριληφθείς στα εν λόγω σχέδια με τους φίλους του, θα πρέπει να δώσεις βάση στο εξής: αν δεν μπορεί να πει ένα απλό «Ναι, θα ήθελα πολύ να πάω μαζί σου σε αυτή τη συναυλία σε δύο εβδομάδες» μπορεί να μην είναι ο τύπος σχέσης που αναζητάς. Αν δεν μπορείς να σχεδιάσεις τίποτα μαζί του και δείχνει ότι δεν τον νοιάζει να κάνετε πράγματα μαζί, τότε τι νόημα έχει να τον δεις σοβαρά;

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook