4 πιθανοί λόγοι που ενώ σου στέλνει συνέχεια δεν σου ζητάει να βγείτε ραντεβού

4-πιθανοί-λόγοι-που-ενώ-σου-στέλνει-συνέ-1455019

Το ξέρω, είναι εκνευριστικό, αλλά σίγουρα υπάρχει λόγος (και δεν είναι ότι απλά είναι ντροπαλός!).

Στις περισσότερες από εμάς έχει τύχει να μας φλερτάρει κάποιος που, ενώ του έχουμε δείξει ανταπόκριση, δεν μας ζητάει ποτέ να βγούμε ραντεβού. Και μένουμε εμείς να αναρωτιόμαστε το γιατί… Και φυσικά να τρελαινόμαστε, αφού θέλουμε πάρα πολύ να τον γνωρίσουμε καλύτερα!

Aμέσως μετά έρχονται οι ατελείωτες συζητήσεις με τις κολλητές σου, προσπαθώντας να μαντέψετε γιατί αυτός ο άντρας συγκρατείται. Το πιθανότερο είναι να καταλήξετε στο συμπέρασμα «Πρέπει να είναι ντροπαλός. Γιατί αλλιώς ένας άντρας να φλερτάρει, να στέλνει μηνύματα αλλά να μην μου ζητάει ποτέ να βγούμε;».

Κι όμως, ο τόνος της φωνής σου μπορεί να προβλέψει πόσο θα διαρκέσει η σχέση σου

Κάπου εδώ να σε προσγειώσω και να σου πω ότι σύμφωνα με τους ειδικούς, το 99,9% των ανδρών που δείχνουν ενδιαφέρον αλλά δεν καλούν μια κοπέλα σε ραντεβού, έχουν έναν πολύ πιο σοβαρό λόγο που δεν το κάνουν, από την ντροπαλοσύνη.

4 πιθανοί λόγοι που δεν σου έχει ζητήσει να βγείτε

1. Σε θεωρεί ελκυστική και διασκεδαστική, αλλά δεν είσαι ακριβώς ο τύπος του ώστε να θέλει να βγείτε.

2. Δεν θέλει να βγει ραντεβού ή να μπει σε μια σχέση αυτή την περίοδο. Πιθανότατα θέλει απλά να μιλάει και να επικοινωνεί, χωρίς πίεση.

3. Απλώς ενισχύει τον εγωισμό του φλερτάροντας ή στέλνοντας μηνύματα μαζί σου και με άλλες.

4. Είναι παντρεμένος ή έχει κοπέλα.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δεν σου ζητάει να βγείτε. Ως επί το πλείστον, εάν οι άνδρες δεν είναι ευχαριστημένοι με το status quo τους, αναλαμβάνουν δράση για να το αλλάξουν. Αυτό κάνουν οι άντρες – κυνηγούν αυτό που θέλουν. Κυνηγούν τις γυναίκες που θέλουν να βγουν ραντεβού μαζί τους (ή τουλάχιστον θέλουν να κάνουν σεξ μαζί τους).

Επομένως, αν δεν σου προτείνει να βγείτε, είναι επειδή απλώς δεν το θέλει. Γιατί για σκέψου… Αν ήταν τόσο ντροπαλός, θα ήταν αρκετά γενναίος για να φλερτάρει; Θα επικοινωνούσε μαζί σου στο Instagram ή θα σε είχε πλησιάσει στο κλαμπ το περασμένο Σάββατο; Δεν νομίζω!

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook