4 περίεργα χαρακτηριστικά που αποδεικνύουν ότι έχεις μεγάλη ενσυναίσθηση

4-περίεργα-χαρακτηριστικά-που-αποδεικ-1473540

Πώς θα καταλάβεις ότι έχεις ενσυναίσθηση

Θεωρώ ότι η ενσυναίσθηση είναι μία απαραίτητη δεξιότητα που πρέπει να διαθέτει κάποιος, προκειμένου να αναπτύσσεις βαθιές και σημαντικές προσωπικές σχέσεις.

Αν αναρωτιέσαι αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, ο άνθρωπος με ενσυναίσθηση περιγράφεται ως κάποιος που μπορεί να νιώσει ακριβώς αυτό που νιώθεις. Μπαίνει στη θέση σου, ίσως και με ακραίο τρόπο, βιώνοντας σωματικά και συναισθηματικά αυτά που εσύ βιώνεις. Δες ποια είναι τα πιο περίεργα χαρακτηριστικά που αποδεικνύουν ότι έχεις ενσυναίσθηση, κι ας μην το ξέρεις.

Είσαι ο ειρηνοποιός

Κάνεις ό,τι μπορείς για να διατηρήσεις την ειρήνη και την ηρεμία ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας ή τους φίλους σου. Μπορείς να δεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, διατηρείς την ψυχραιμία σου αλλά εξαντλείσαι πολύ εύκολα.

Η διαίσθησή σου είναι σωστή

Κάποιος που εμπιστεύεται αμέσως το ένστικτό του, δεν το αμφισβητεί και το ακούει, μπορεί να εντοπίσει ποιος λέει ψέματα, ποιος είναι απόλυτα ειλικρινής και ποιος δεν είναι ο εαυτός του.

Βαθιά σύνδεση με τη φύση και τα ζώα

Είναι οι καλύτερες θεραπείες για τους ανθρώπους που νιώθουν να χάνουν την ενέργειά τους από την επαφή τους με τους ανθρώπους και με αυτόν τον τρόπο την ανακτούν.

Δυσκολεύεσαι να βάλεις όρια

Επειδή είσαι πάντα εκεί για τους άλλους και δυσκολεύεσαι να πεις όχι όταν σου ζητούν βοήθεια, αυτό σημαίνει ότι δεν τα πας καλά με τα όρια και όταν τα βάζεις, νιώθεις πάρα πολλές ενοχές.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook