4 λάθη που κάνετε με το καλοκαιρινό μακιγιάζ

4-λάθη-που-κάνετε-με-το-καλοκαιρινό-μακι-1253470

Η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες με την ζέστη είναι πώς να κάνουν πιο ανθεκτικό αλλά και διακριτικό το μακιγιάζ τους.

Στην προσπάθειά σας, λοιπόν, να πετύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ακολουθείτε κάποιες λάθος κινήσεις στο μακιγιάζ σας, που σίγουρα θα κοστίσουν στην εικόνα σας. Δείτε, λοιπόν, ποια είναι τα συχνότερα λάθη που κάνετε με το καλοκαιρινό μακιγιάζ αλλά και τρικ για να τα αποφύγετε αποτελεσματικά.

Δεν χρησιμοποιείτε αδιάβροχα προϊόντα

Όσο κι αν δεν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε αδιάβροχα προϊόντα, τόσο αποτελεσματική είναι η χρήση τους κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Καμία δεν θέλει να φαίνεται, άλλωστε, σαν να έχει μόλις κλάψει με μουτζουρωμένα μάτια από τη μάσκαρα που «τρέχει» λόγω της εφίδρωσης.

Δεν φοράτε primer

Οι ειδικοί κάτι ξέρουν όταν επιμένουν στη χρήση του primer. Όσο καλή και να είναι η βάση σας, με τις υψηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται το καλοκαίρι αποκλείεται να μείνει σταθερή. Γι’ αυτό η εφαρμογή ενός primer θεωρείται απαραίτητη.

Δεν αποθηκεύετε σωστά τα καλλυντικά σας

Μπορεί να σας ακουστεί περίεργο αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι ακόμη και τα καλλυντικά έχουν το σωστό μέρος για την αποθήκευσή τους, έτσι ώστε να μην αλλοιωθούν από διάφορες συνθήκες όπως η ζέστη ή η υγρασία. Έτσι, το μπάνιο, όπου όλες έχετε τα καλλυντικά σας, θεωρείται απαγορευτικό, με τους ειδικούς να συστήνουν την αποθήκευσή τους σε μέρη δροσερά και σκιερά.

Δεν αλλάζετε το χειμωνιάτικο μέικ-απ σας

Οι περισσότερες έχετε ένα μέικ-απ για χειμώνα καλοκαίρι. Μεγάλο λάθος, σύμφωνα με τους ειδικούς, καθώς τόσο η απόχρωση, όσο και η σύνθεσή τους πρέπει να είναι διαφορετική αναλόγως την εποχή. Το καλοκαίρι, λοιπόν, αναζητήστε ένα μέικ- απ με πιο ανάλαφρη υφή και σίγουρα έναν τόνο πιο σκούρο από αυτό που φοράτε το χειμώνα, για να αποφύγετε τη διχρωμία προσώπου- λαιμού.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook