4 χτενίσματα για τις ημέρες που δεν έχετε χρόνο

4-χτενίσματα-για-τις-ημέρες-που-δεν-έχετ-775618
Τους χειμερινούς μήνες τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα τα πρωινά: σηκωνόμαστε από το κρεβάτι πιο δύσκολα, βρίσκουμε τι θα φορέσουμε με λιγότερη όρεξη και αποφασίζουμε το χτένισμα της ημέρας ακόμη πιο δύσκολα αφού οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν επίδραση και στην κατάσταση των μαλλιών μας.
Διαλέξαμε μερικά από τα πιο εύκολα και κομψά χτενίσματα, για να επιλέξετε το νέο δικό σας αγαπημένο τις ημέρες που ο χρόνος σας πιέζει.
1.Για τις μέρες που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστολάκιAυτό το χτένισμα μπορεί να αναβαθμίσει στη στιγμή το look σας, με τη προσθήκη μερικών αξεσουάρ, για τις ημέρες που θέλετε να  αφήσετε τα μαλλιά σας ελεύθερα χωρίς πιστολάκι. Φέρτε τα μαλλιά σας στο πλάι και χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια για να δημιουργήσετε το σχήμα x.

2. Για την ημέρα πριν το λούσιμο

Όλες γνωρίζουμε ότι μια ημέρα πριν το λούσιμο τα μαλλιά μας χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό ώστε να δείχνουν κομψά. Αυτή τη φορά θα χρειαστείτε απλά μια κορδέλα με την οποία θα πιάσετε χαλαρά τα μαλλιά σας στη βάση του αυχένα, κάνοντας την αλογοουρά να γυρίζει προς τα μέσα. Αφήστε μερικές τούφες ελεύθερες γύρω από το πρόσωπο και είστε έτοιμες.

3.Λίγο πριν χαλάσουν οι μπούκλες

Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για τις ημέρες που οι μπούκλες σας είναι έτοιμες να χαλάσουν. Πιάστε τα μαλλιά σας σε πλαϊνή αλογουρά και αφήστε το πάνω μέρος (το οποίο συνήθως χαλάει τελευταίο) τους ελεύθερο.

4. Μὀνο τη φράντζα

Για τις ημέρες που δεν έχετε καθόλου χρόνο να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, μπορείτε να επιμεληθείτε μόνο τη φράντζα σας και να δείχντε τόσο κομψή όσο η JLO. Για να το πετύχετε αυτό, δεν έχετε παρά να πιάσετε τα μαλλιά σας ένα χαλαρό κότσο στην κορυφή του κεφαλιού και να επιμεληθείτε μόνο το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας είτε είναι φράντζα είτε με μερικές τούφες.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook