4 χαρακτηριστικά-SOS- που κάνουν μία γυναίκα τέλεια στο κρεβάτι

4-χαρακτηριστικά-sos-που-κάνουν-μία-γυναί-400271

Η γυναίκα και ο άντρας είναι δύο φύλα αντίθετα αλλά με απόλυτα αμφίδρομη σχέση μιας και ο ένας χωρίς τον άλλο δεν μπορούν καν να επιβιώσουν!

Όπως είναι φυσικό λοιπόν, μπορεί οι γυναίκες να ασχολούνται με τα μαλλιά, τα ρούχα ή τα κιλά τους, αλλά το κύριο και σημαντικότερο θέμα συζήτησης είναι φυσικά οι άντρες! Είτε για να τους βρίσουν, είτε για να καταστρώσουν σχέδια κατάκτησης, δεν υπάρχει γυναικεία συζήτηση που να μην κάνει ιδιαίτερη μνεία στο αντίθετο φύλο.

Αν νομίζετε όμως, επειδή γενικότερα οι γυναίκες μιλάνε περισσότερο, ότι μόνο εμείς συζητάμε και αναλύουμε πράγματα και καταστάσεις είστε πολύ γελασμένες. Οι άντρες, μπορεί να μην έχουν το όνομα αλλά έχουν σίγουρα τη χάρη μιας και μπαίνουν στο τριπάκι να αναλύσουν και να κουβεντιάσουν με τους κολλητούς τους τα πάντα!

Το σημαντικότερο ίσως από αυτά, που πραγματικά κι εμείς θα θέλαμε να ξέρουμε, είναι τι κατά τη γνώμη τους κάνει μία γυναίκα καλή στο κρεβάτι. Ρωτήσαμε, τα βάλαμε κάτω και ιδού τα χαρακτηριστικά που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις…

1. Να το αγαπάει: Μα πώς ήταν δυνατόν να μην είναι αυτό πρώτο πρώτο στις προτιμήσεις; Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και ερωτικό από μία γυναίκα η οποία αγαπάει το κρεβάτι και ξέρει να το απολαμβάνει. Με όποιο τρόπο κι αν το κάνει και με όποια μέσα τελοσπάντων, το ζητούμενο είναι να φαίνεται ότι δεν το κάνει για να ευχαριστήσει τον καλό της, αλλά πάνω απ’ όλα ότι το κάνει για να ικανοποιήσει τον ίδιο της τον εαυτό.

Θα μας πείτε τώρα, είναι δυνατόν να υπάρχουν γυναίκες που να μην το απολαμβάνουν; Κι όμως υπάρχουν και μάλιστα το συγκεκριμένο είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζει μεγάλη μερίδα γυναικών κάτω από άσχημη ψυχολογική κατάσταση ή υπό την πίεση προβλημάτων. Γι’ αυτό λοιπόν, απολαύστε το, για μια… καλύτερη ζωή!

2. Να έχει αυτοπεποίθηση: Ο παρτενέρ σας, ξέρει πολύ καλά ότι δεν είστε η Miranda Kerr οπότε καλά θα κάνετε να ηρεμήσετε και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Οι άντρες, βρίσκουν ακαταμάχητη την εικόνα μιας γυναίκας η οποία τα έχει βρει με το σώμα και κατ’ επέκταση με τον εαυτό της.

Πάρτε παράδειγμα και από τον εαυτό σας: Δεν απολαμβάνετε περισσότερο έναν άντρα που δεν έχει πρόβλημα να καθίσει γυμνός μετά το sex σε σχέση με εκείνο που τρέχει αμέσως να ντυθεί; Όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Οπλιστείτε με θάρρος και μη διστάσετε ακόμα και να κυκλοφορήσετε γυμνή μπροστά του. Πάμε στοίχημα ότι δεν θα παρατηρήσει καμία ατέλεια!

3. Δεν προσποιείται: Πραγματικά αν υπάρχουν ακόμα γυναίκες που το κάνουν αυτό, είναι πολυ απογοητευτικό. Το να προσποιείται κανείς οργασμό, αφενός κάνει κακό στον ίδιο του τον εαυτό και αφετέρου με τον τρόπο αυτό καταδικάζει όλες τις σεξουαλικές του συνευρέσεις με τον άνθρωπο αυτό, διότι πολύ απλά δεν θα μάθει ποτέ τι του αρέσει και τι όχι.

Όταν λοιπόν μία γυναίκα υποκρίνεται την ευχαρίστηση, γίνεται αμέσως αντιληπτή και κατ’επέκταση γίνεται ρεζίλι χάνοντας την οποιαδήποτε εκτίμηση της είχε ο παρτενέρ της. Το μάθημα; Καλύτερα να λέμε ανοιχτά τι μας αρέσει και τι όχι, παρά να βασανιζόμαστε με το ψέμα. Τουλάχιστον οι άντρες από την πλευρά τους, θα το εκτιμήσουν πολύ.

4. Να μιλάει: Καλά δεν είπαμε να πιάσετε την πάρλα και να μη βάλετε γλώσσα μέσα σας, αλλά οι άντρες εκτιμούν πολύ μία γυναίκα η οποία δεν διστάζει να μιλήσει στο κρεβάτι. Από να πει τις της αρέσει και τι όχι μέχρι να επιβραβεύσει τον παρτενέρ της γι’ αυτά που κάνει, είναι όλα δεκτά και μάλιστα και με το παραπάνω.

Το ρητό λοιπόν, η σιωπή είναι χρυσός στην προκειμένη ακυρώνεται, διότι το σιωπηλό sex καταντάει βαρετό και αμήχανο! Αφήστε δε που αν βγάζετε μόνο βογγητά και μουγκρητά, στο τέλος θα πάθει πολιτσιμικό σοκ και θα νομίζει ότι συνευρίσκεται με αγελαδίτσα!

Πηγή: queen

One thought on “4 χαρακτηριστικά-SOS- που κάνουν μία γυναίκα τέλεια στο κρεβάτι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook