4+2 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στη σχέση σου

42-αλλαγές-που-πρέπει-να-κάνεις-στη-σχέσ-1513252

Κάθε φορά που μπαίνει μια νέα χρονιά, έρχεται η ώρα να βρούμε την ευκαιρία να σκεφτούμε τι θέλουμε να αλλάξουμε στη ζωή μας και να βάλουμε κάποιους στόχους τους οποίους να κάνουμε την προσπάθεια να κατακτήσουμε μέσα στο έτος.

Τα resolutions που λένε οι Αμερικανοί, είναι οι βελτιώσεις που υποσχόμαστε στον εαυτό μας να κάνουμε γύρω από τα οικονομικά μας, την ψυχική και σωματική υγεία μας, αλλά και την ερωτική μας ζωή.

Οι αλλαγές στην τελευταία μπορεί και να τη βοηθήσουν. Η ρουτίνα φθείρει πολλά ζευγάρια και μια αλλαγή μόλις μπει το νέο έτος, μπορεί να αλλάξει τη δυναμική της. Ακολουθούν κάποιες αρκετά σημαντικές αλλαγές που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σβήσουν ότι αρνητικό υπάρχει μεταξύ σας.

Κάνε τον σύντροφο σου να γελάει περισσότερο

Το γέλιο είναι πηγή μακροζωίας και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να γελάς με το ταίρι σου. Κάντε μαζί ευχάριστες δραστηριότητες, όπως ταξίδια και νιώστε μαζί τη χαρά τους.

Πείτε μαζί το ναι σε καινούργια πράγματα

Κάντε μαζί μια σωματική δραστηριότητα, όπως για παράδειγμα κάποιο άθλημα, ή δοκιμάστε κάτι καινούργιο στο κρεβάτι.

Βάλτε κοινούς στόχους και κατακτήστε τους μαζί

Κάντε αποταμίευση για ταξίδια, χάστε βάρος ή αποκτήστε υγιεινές συνήθειες. Όλοι οι κοινοί στόχοι θα σας φέρουν πιο κοντά.

Οργανώστε μαζί ένα ταξίδι

Κάντε στον σύντροφό σας έκπληξη και κλείστε εισιτήρια για έναν προορισμό που δεν έχετε επισκεφθεί ξανά. Ένα ταξίδι αλλάζει τις παραστάσεις και σας κάνει να έρθετε πιο κοντά, ανανεώνοντας τους εαυτούς σας.

+2 Αν είστε πολύ καιρό μαζί

Διαφορετική στάση στις διαφωνίες

Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να μην πεις σκληρές κουβέντες. Προσπάθησε να εξηγείς ότι αισθάνεσαι και σκέφτεσαι με όμορφο τρόπο, για να μην υπάρχει κενό ανάμεσά σας.

Έμφαση στη σωματική σύνδεση

Η σωματική επαφή έχει τεράστια σημασία και δεν το ξέρεις. Δώσε πιο αισθησιακά αγγίγματα σε αυτόν που αγαπάς, δώσε περισσότερο χρόνο στις προσωπικές στιγμές και γίνετε περισσότερο τρυφεροί.

pink.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook