4+1 οικονομικοί τρόποι να αναβαθμίσεις το μικρό σου μπαλκόνι

41-οικονομικοί-τρόποι-να-αναβαθμίσεις-τ-1493234

Όταν χρειαζόμαστε μια απόδραση από την κουραστική ρουτίνα της καθημερινής ζωής, ο υπαίθριος χώρος του σπιτιού μας μπορεί να μας προσφέρει μια γρήγορη και ευχάριστη απόδραση.

Αξίζει λοιπόν κανείς να αφιερώσει λίγο χρόνο για να διαμορφώσει έναν ζεστό, φιλόξενο χώρο που θα παρέχει μια εύκολη διαφυγή από τους φρενήρεις ρυθμούς των μεγαλουπόλεων, προσθέτοντας λίγο πράσινο και μικρές, καλαίσθητες πινελιές που θα κάνουν τη διαφορά.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο οικονομικές και καλόγουστες λύσεις για να απογειώσετε την αισθητική του μικρού σας μπαλκονιού.

1. Αυτοκόλλητα πλακάκια βινυλίου

Τα μικρά μπαλκόνια στα αστικά διαμερίσματα δεν φημίζονται για τα όμορφα δάπεδά τους. Ωστόσο, με έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο μπορείτε να αναβαθμίσετε την αισθητική του εξωτερικού σας χώρου. Τα αυτοκόλλητα πλακάκια βινυλίου είναι μια εξαιρετική και φθηνή λύση για να δώσετε μια πινελιά χρώματος και χαρακτήρα στο μπαλκονάκι σας.

2. Καλαμωτή

Σε ποιον δεν αρέσουν τα απλά πράγματα που προσθέτουν λειτουργικότητα και στυλ στους χώρους; Χαρακτηριστικό παράδειγμα: η απλούστατη προσθήκη μιας οικονομικής καλαμωτής μπαλκονιού προσδίδει μια αίσθηση ιδιωτικότητας χωρίς να εμποδίζει τη θέα η να δημιουργεί μια αίσθηση περιορισμού. Παράλληλα «καμουφλάρει» τα κάγκελα του μπαλκονιού, προσδίδοντας ένα πιο boho στιλ στο περιβάλλον

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KASIA_CUD (@kasia_cud)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yeri (@_allezeitderwelt_)

3. Κάθισμα παλέτας

Ποιος θα φανταζόταν πως μια βιομηχανική παλέτα θα μπορούσε να αναβαθμίσει τόσο την ατμόσφαιρα ενός μικρού χώρου; Μια αδιανόητα οικονομικά λύση και εξαιρετικά απλή διαδικασία: προμηθεύεστε 2-3 ανθεκτικές, ξύλινες παλέτες και τις στοιβάζετε τη μια πάνω στην άλλη, δημιουργώντας το ύψος που θέλετε να έχετε. Στην πορεία αγοράζετε ένα μαξιλάρι στις αντίστοιχες διαστάσεις και έχετε έτοιμο ένα cpzy και αναπαυτικό κάθισμα για το μπαλκόνι σας. Μπορείτε να το στολίσετε όπως θέλετε, με πολύχρωμα μαξιλάρια και κάποιο ωραίο ριχτάρι ή κουβερτούλα για τα πιο δροσερά βράδια.

4. Μπαρ μπαλκονιού

Όταν δεν περισσεύει χώρος για ένα τραπέζι στον μικροσκοπικό υπαίθριο χώρο σας, ένα ράφι που μπορείτε να προσαρτήσετε σε ένα κιγκλίδωμα μπαλκονιού -που συχνά αναφέρεται ως μπαρ μπαλκονιού- είναι μια εξαιρετική λύση. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες και είναι απολύτως χρήσιμες όταν έχετε να κάνετε με περιορισμένο χώρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στηρίξει τρόφιμα και ποτά ή ακόμη και ένα φορητό υπολογιστή, αν επιθυμείτε να εργαστείτε έξω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balkonbar (@balkon_bar)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balkonbar (@balkon_bar)

5. Φυτά και λουλούδια

Φυσικά, ο πιο διαχρονικός και αξιόπιστος τρόπος να αναβαθμιστεί ένα μπαλκόνι δεν είναι άλλος από την τοποθέτηση όμορφων φυτών και λουλουδιών. Επιλέγοντας τα φυτά της προτίμησή σας, αλλά και όμορφα γλαστράκια σε ευδιάθετα χρώματα, μπορείτε να μεταμορφώσετε ένα άχαρο μπαλκόνι σε μια πράσινη όαση. Υπάρχουν πολλές επιλογές τοποθέτησης αναλόγως με το στιλ που προτιμάτε, μεταξύ άλλων τα κρεμαστά φυτοδοχεία, κεραμικά κασπώ, γλάστρες τοίχου και λουλούδια εποχής για το πάτωμα ή το τραπέζι.

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook