4 τρόποι να φορέσεις το καλοκαιρινό σου φόρεμα τον χειμώνα | Photos

4-τρόποι-να-φορέσεις-το-καλοκαιρινό-σου-303830

Βαρέθηκες να κατεβάσεις τα χειμωνιάτικα απ΄το πατάρι αλλά έχεις να βγεις το Σαββατοκύρικο και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Δεν έχεις χρήματα τώρα για να αγοράσεις καινούργιο καλό φόρεμα και με τα capital controls δεν μπορείς να ψωνίσεις καμιά ευκαιρία από το outnet; Ή απλά, σου αρέσει το καλοκαιρινό σου φόρεμα, το έχεις ακριβοπληρώσει, σε βολεύει και θέλεις να το αξιοποιήσεις και τον χειμώνα; Υπάρχει τρόπος να το καταφέρεις. Το μυστικό λέγεται: layers style. Δες παρακάτω 4 χρήσιμα tips και πήγαινε αμέσως στην ντουλάπα σου για… ανασκαφή.

1. Φόρεμα με μεγάλο V + κλασικό πουκάμισο

Δεν είναι ο συνδυασμός που θα σκεφτόσουν με την πρώτη αλλά δοκίμασέ τον και θα δεις πόσο καλά λειτουργεί. Φρόντισε μόνο το πουκάμισο να είναι slim fit για να μην φουσκώνει μέσα από το φόρεμα. Επίσης ο γιακάς πρέπει να είναι κουμπωμένος μέχρι πάνω. Μπορείς να συνδυάσεις αυτό το σύνολο με ψηλοτάκουνα παπούτσια: μπότες ως το γόνατο (το πρωί), μποτίνια (πρωί και βράδυ) ή γόβες (το βράδυ).

Μεταξωτό φόρεμα Diane von Furstenberg, βαμβακερό πουκάμισο Jil Sander

2. Μίνι φόρεμα + oversized σακάκι ή μαντό

Αυτό είναι εύκολο. Παίζεις με τις αντίθετες αναλογίες. Κοντό φόρεμα, μακρύ σακάκι. Το σακάκι πρέπει να καλύπτει τον ποδόγυρο του φορέματος ή να αφήνει ελάχιστο να φαίνεται από κάτω. Αυτό το look το πρωί το συνδυάζεις με οπάκ καλσόν και μπότες ή μποτίνια (ψηλά ή φλατ). Το βράδυ καλύτερα να αποφύγεις τα φλατ και το καλσόν, εκτός αν φορέσεις ένα διχτυωτό. Επίσης το βράδυ μπορείς να αναδείξεις το σύνολο και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Φόρεμα με πούλιες Michael Kors, μάλλινο oversized μαντό-σακάκι Proenza Schouler

3. Φόρεμα με λεπτές τιράντες + ζιβάγκο

Έχεις αμέτρητα ζιβάγκο αλλά εδώ πρέπει να διαλέξεις το πιο λεπτό και εφαρμοστό. Εξυπηρετεί και το body όπως αυτό της φωτογραφίας. Όμως προσοχή: αναλόγως με την ποιότητα του υφάσματος στο φόρεμα επίλεξε και την ποιότητα του ζιβάγκο. Όσο πιο λουσάτο είναι το φόρεμα, τόσο πιο καλής ποιότητας πρέπει να είναι και το ζιβάγκο για να μην φαίνεται φτηνό. Και εδώ ακολουθείς τις ίδιες οδηγίες με το προηγούμενο look όσον αφορά τα παπούτσια και το καλσόν.

Δερμάτινο φόρεμα Valentino, ζέρσεϊ body Tibi

4. Στράπλες βραδινό φόρεμα + δαντελένιο τοπ

Δεν έχεις πια και τόσα πολλά αμπιγέ φορέματα, έχεις ένα και καλό και θέλεις να το φοράς όλες τις σεζόν. Μόνο που είναι στράπλες κι αυτό σε δυσκολεύει… Όχι φέτος. Το στράπλες είναι πολύ επίσημο και σέξι όταν το φοράς μόνο του αλλά γίνεται απίστευτα trendy όταν το συνδυάζεις με κάτι άλλο από μέσα. Το καλύτερο για το στράπλες, βραδινό, μεταξωτό σου φόρεμα λοιπόν είναι ένα απόλυτα εφαρμοστό δαντελένιο τοπ και μάλλον, καλύτερα body. Στο body της φωτογραφίας το φερμουάρ πάει στην πλάτη σαν μία έξτρα σέξι λεπτομέρεια – ποτέ μπροστά το φερμουάρ! Εννοείται φυσικά ότι αυτό το look είναι βραδινό και ό,τι πρέπει για πάρτι.  Όσον αφορά τα παπούτσια, πρέπει να διαλέξεις οπωσδήποτε ψηλοτάκουνα: γόβες ή μποτίνια.

Μεταξωτό φόρεμα Mary Katrantzou, δαντελένιο body Balmain

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook