4 σημεία που δεν αποκλείεται να κρύβουν τον Βαλεντίνο σου

4-σημεία-που-δεν-αποκλείεται-να-κρύβουν-381913

Η μεγάλη γιορτή του έρωτα είναι προ των πυλών και εσύ έχεις βρεθεί μόνη αν και πολύ θα ήθελες να περάσεις την ημέρα μαζί με τον αγαπημένο σου. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τα σημεία εκείνα στα οποία μπορεί να σε περιμένει ο Βαλεντίνος σου και τα οποία απλά να μην έχει τύχει να «ανακαλύψεις» ακόμη.

Στο μπαρ:

Φυσικά και δεν είναι μυστικό πως το μπαρ είναι ένα μέρος που μπορεί να γνωρίσεις τον μελλοντικό αγαπημένο σου. Και αν σκέφτεσαι πως γιατί να γνωρίσεις κάποιον στο μπαρ τότε η απάντηση είναι και γιατί όχι. Την επόμενη φορά που θα βγεις για ένα ποτό με την κολλητη ή τους συναδέλφους έχε τα μάτια σου «ανοιχτά» και ποτέ δεν ξέρεις.

Στο αποκριάτικο πάρτι:

Αυτό το διάστημα θα βρεθείς καλεσμένη σε αρκετά πάρτι αποκριάτικα και εκεί δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον επόμενο μεγάλο σου έρωτα. Μπορεί να μην βλέπεις καλά-καλά το πρόσωπο του λόγω της αποκριάτικης στολής του αλλά να είσαι σίγουρη πως στα πάρτι αυτά όλοι είναι πιο χαλαροί και ευδιάθετοι και το χιούμορ είναι πάντοτε με το μέρος σου όταν μιλάμε για νέες γνωριμίες. Γενικά αν δεν χάνεις ευκαιρίες και αποδέχεσαι τις προσκλήσεις που σου γίνονται δεν έχεις να χάσεις τίποτα, μόνο να κάνεις νέες γνωριμίες και να περάσεις υπέροχα.

Στα events που σε καλούν:

Μέσω facebook ή social media δεν είναι λίγα τα event στα οποία είσαι καλεσμένη και έτσι καλά θα κάνεις να μην αγνοήσεις τις προσκλήσεις που σου γίνονται. Ακόμη και αν δεν σου έχουν γίνει άμεσα προσκλήσεις αλλά έχουν γίνει στους φίλους σου, μπορείς και εσύ να παρευρεθείς αφού θα προσελκύσουν σίγουρα πολύ κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα.

Πάρε το μετρό/λεωφορείο/τραμ:

Να είσαι σίγουρη πως πάρα πολύς κόσμος χρησιμοποιεί καθημερινά τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να πάει στην δουλειά ή τις δουλειές του και είναι σίγουρο πως μπορεί να μην έχεις όρεξη για κουβένετες πρωί-πρωί αλλά δεν αποκλείεται να ξεκινήσει εύκολα μια κουβέντα που μπορεί να φέρει κοντά σου τον έρωτα από εκεί που κυριολεκτικά δεν το περίμενες. Εκτός από αυτό μπορεί να προκύψει και μια φιλία αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τυχαίνει να χρησιμιοποιούμε τα μέσα τις ίδιες ώρες με συγκεκριμένα άτομα που και εκείνα τελειώνουν από τις δουλειές τους την ίδια ώρα με εμάς.

Πηγή: womenonly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook