4 λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ και μας κάνουν να δείχνουμε μεγαλύτερες

4-λάθη-που-κάνουμε-στο-μακιγιάζ-και-μας-597538

Kαμία φορά κολλάμε στα μαλλιά, στην φροντίδα της επιδερμίδας και στο make up αλλά αυτό που ξεχνάμε και ουσιαστικά δεν συνειδητοποιούμε είναι πως ο καιρός περνάει. Όταν μιλάμε για anti-aging μιλάμε για νεανική όψη, πως το πετυχαίνουμε αυτό με το μακιγιάζ; Φυσικά αποφεύγοντας 4 βασικά λάθη

1 Χρησιμοποιείς το ίδιο foundation για μια ζωή Η ζωή αλλάζει, η ανάγκες σου αλλάζουν, το ίδιο συμβαίνει και με την επιδερμίδα σου. Υπάρχουν μερικά foundation που διαθέτουν ειδικές φόρμουλες για ώριμες επιδερμίδες.

2 Επιλέγεις βαρύ κονσίλερ Πρόσεχε πρώτον πως το απλώνεις, και δεύτερον να έχει μια σωστή σύνθεση που να μην μαζεύει και σφίγγει μετά από λίγη ώρα.

3 Βάζεις καφέ κραγιόν Είναι trend και εμείς σε αυτό το σάιτ το αποθεώνουμε, ωστόσο κρύβει κινδύνους, αφού κάνει τα χείλη να δείχνουν μικρότερα. Επέλεξε μια πιο φυσική απόχρωση που θα δώσει ένα πιο ροδαλό και φυσικό αποτέλεσμα.

4 Αφήνεις τα φρύδια σου στην τύχη τους Αν δεν γεμίζεις τα φρύδια σου, κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Όπως μεγαλώνουμε οι τρίχες μας αποδυναμώνονται, το ίδιο συμβαίνει και στα φρύδια. Μην τα αφήνεις λοιπόν στην τύχη τους. Επέλεξε ένα kit που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Με απλές κινήσεις θα δεις το πρόσωπο σου να αλλάζει!

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook