4 ζώδια που δεν θα μπορούσαν ποτέ να γίνουν πολιτικοί

4-ζώδια-που-δεν-θα-μπορούσαν-ποτέ-να-γίν-761873

Κάποιοι άλλοι, για κανένα λόγο δεν θα ήθελαν να μπλέξουν με τα λόγια και τους πολιτικούς! Είτε γιατί δεν το κατέχουν το σπορ, είτε γιατί είναι… πολύ ειλικρινή για να μασκαρέψουν όσα έχουν να πουν, είτε γιατί σιχαίνονται τα… ψέματα! Ας δούμε ποια είναι εκείνα τα ζώδια που με ΤΙΠΟΤΑ και για ΚΑΝΕΝΑ λόγο δεν θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στην πολιτική!

1. ΚΡΙΟΣ: Αδιανόητο να τον ντύσεις να τον στήσεις και να τον πείσεις ότι πρέπει να πει πράγματα τα οποία είτε δεν τα συμμερίζεται, είτε δεν τα δέχεται ηθικά. Παίζει να νευριάσει και να τους στείλει όλους τους παρατρεχάμενους που θα τον περιβάλλουν, στην ευχή της Παναγίας.Επίσης, είναι αδιανόητο, Κριός να κάτσει να ανεχτεί ψέματα ή διαπλοκές από άλλα πρόσωπα. Παίζει και να τους πάρει το κεφάλι. Άσε, δεν το έχει για πολιτικός. Μήτε διπλωμάτης είναι, μήτε ανέχεται τις… αηδίες. (κομψά το έθεσα)

2. ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ λογικό ον και στρωμένο για να μπορέσει να καταπιεί τα ψέματα και τις μπούρδες. Άσε που μόλις ξεκινούν οι υπόλοιποι πολιτικοί να λένε αερολογίες, θα του σηκωθεί η τρίχα στο πετσί και τότε είναι που θα ανοίξει το στοματάκι του και θα ξυπνήσει το ζώο μέσα του. Μην τον δεις να σηκώνει φρύδι και να ξεκινάει να μιλάει με το σαρκαστικό-ειρωνικό υφάκι του, την έκατσες!

3. ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να γίνεις πολιτικός πρέπει να ξέρεις και να σερβίρεις την αλήθεια με ψιλοκομμένο μαϊντανό κα μπόλικη σως, πράγμα που αποκλείει τον Τοξότη από την πολιτική με την μια! Σιγά μην δεν πει τα πράγματα με το όνομα τους και σιγά μην πιαστεί σε μικρό-συμφέροντα! Τίποτα δεν είναι μικρό για αυτό το ζώδιο, γιατί να είναι το συμφέρον; Ή θα κοιτάξει να προασπίσει τα συμφέροντα ΟΛΩΝ, ή στα τσακίδια και η πολιτική και οι πολιτικοί μαζί της! Βρε, ουστ!

4. ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ καλός και τίμιος και σωστός και ρέμπελος για να κάτσει να ακολουθήσει τα χνάρια της κάθε διαπλοκής και της κάθε πολιτικής… γραμμής. Ή θα κάνει κάτι που θα αλλάξει τα πράγματα και θα βοηθήσει τους πάντες με ανοιχτό και διάφανο τρόπο, ή αλλάζει τα φώτα σε όσους πάνε να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Άσε, μήτε τούτος το έχει μέσα του να μασά τα λόγια του, να τα μασκαρεύει, να κοιτάει το τομαράκι του και να γυρνάει την πλάτη στο σύνολο. Είναι πολύ σπαθί για τέτοιες δουλίτσες…

Astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook