4χρονος οδηγεί πανάκριβο τζιπ με 100 χλμ/ώρα σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο | Video

4χρονος-οδηγεί-πανάκριβο-τζιπ-με-100-χλμ-ώ-617606

Σοκ προκαλούν στη Ρωσία οι εικόνες ενός αγοριού ηλικίας μόλις τεσσάρων ετών να οδηγεί ένα SUV με 100 χλμ/ώρα σε πολυσύχναστο δρόμο της Μόσχας!

Στις εικόνες που ανήρτησε στο διαδίκτυο ο πατέρας του παιδιού, ονόματι Ισλάμ, από το Νταγκεστάν, διακρίνεται ο μικρός να προσπερνά ένα φορτηγό και να επιχειρεί το ίδιο και μ’ ένα βυτιοφόρο χωρίς να είναι ελεύθερη η αριστερή λωρίδα.

Το αγόρι πιστεύεται ότι καθόταν στα γόνατα μιας γυναίκας, πιθανώς θείας του, ονόματι Αριάνα.

Κάποια στιγμή η γυναίκα διακρίνεται να πιάνει το τιμόνι με το ένα χέρι, αλλά στις περισσότερες σκηνές το όχημα κατευθύνει το παιδί, ενώ ο πατέρας βιντεοσκοπεί περήφανος τα «κατορθώματα» του γιου του από το πίσω κάθισμα. «Κοίτα αδελφέ, οδηγεί ένα Gelendwagen», ακούγεται να σχολιάζει.

Απαντώντας στη σφοδρή κριτική για τη ριψοκίνδυνη ενέργειά της να εμπιστευτεί στον ανεψιό της το τιμόνι σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας η θεία απάντησε ότι κάτι τέτοιο είναι συνηθισμένο. «Δεν βλέπω τίποτε κακό. Όλοι το έκαναν αυτό καθισμένοι στα γόνατα των γονιών τους όταν ήταν μικροί», είπε.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο λογαριασμό μιας διαδικτυακής κοινότητας, που προβάλει συχνά τα «κατορθώματα» γόνων πλουσίων οικογενειών, που αψηφούν τους νόμους, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

«Μυαλό κουκούτσι», σχολίασε ένας χρήστης. «Αν κάτι στράβωνε και σκοτωνόταν το παιδί σε κανένα τροχαία, πώς θα μπορούσαν να κοιμηθούν;».

«Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα μυαλά τους. Το λυπάμαι το άμοιρο παιδάκι», συμπλήρωσε ένας άλλος. Ενώ πολλοί ζήτησαν από τις αρχές να αφαιρέσουν από τους γονείς του παιδιού την επιμέλειά του.

Το περιστατικό διερευνά η τροχαία της Μόσχας.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook