38 χρόνια μετά το γάμο της Lady Diana με τον Κάρολο μάθαμε 8 μυστικά που τον αφορούν

38-χρόνια-μετά-το-γάμο-της-lady-diana-με-τον-κάρολ-900715

Ήταν 29 Ιουλίου 1981 όταν η Diana Spencer παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Κάρολο, διάδοχο του θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας στον Καθεδρικό ναό St. Paul’s στο Λονδίνο.

38 χρόνια μετά, 8 μυστικά που αφορούν σε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους που έγιναν ποτέ έρχονται στο φως:

1. Το νυφικό της Diana έπρεπε να μεταποιηθεί καθώς ή ίδια είχε χάσει αρκετό βάρος λόγω της διατροφικής διαταραχής από την οποία έπασχε. Η σχεδιάστρια Elizabeth Emanuel, είπε ότι η νέα νύφη είχε αδυνατίσει αισθητά η μέση της είχε κατέβει από τις 27 ίντσες στις 23 αλλά τότε δεν είχε φανεί παράξενο γιατί σχεδόν όλες οι νύφες προσπαθούν να χάσουν βάρος πριν από το γάμο τους. Αργότερα η ίδια η Lady D εξομολογήθηκε ότι το πρόβλημά της με τη βουλιμία ξεκίνησε αμέσως μετά τον αρραβώνα της και ο λόγος είναι ότι ο Κάρολος όταν την κράτησε από τη μέση της είπε: “Έχεις λίγα πιασίματα εδώ ε;” ενώ η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν έμαθε τον παράλληλο δεσμό του με την Camilla.

2. Η Diana περπάτησε μέσα στο ναό φορώντας το αγαπημένο της άρωμα που ήταν το Quelques Fleurs. Σύμφωνα όμως με την Barbara Daly, η οποία ήταν η make up artist της, η 20χρονη τότε Diana είχε ρίξει κατά λάθος το άρωμά της πάνω στο νυφικό καθώς προσπαθούσε να αρωματίσει τους καρπούς της με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας λεκές τον οποίο προσπαθούσε να κρύψει κρατώντας το φόρεμά της στο συγκεκριμένο σημείο.

3. Η Diana ήξερε καλά πως το νυφικό της που είχε μήκος 25 πόδια ήταν πολύ δύσκολο να το χειριστούν τα μικρά παρανυφάκια. Όταν η Lady D έφτασε στο ναό είπε στα δυο κορίτσια, την βαφτισιμιά του Καρόλου India Hicks και την ανηψιά της ίδιας Sarah Armstrong-Jones ” Βάλτε τα δυνατά σας για το καλύτερο”. Έπρεπε να κρατηθεί μια ισορροπία για να κρατήσει το μήκος του αλλά να μην τραβήξουν πολύ δυνατά το πέπλο επειδή θα έπεφτε κάτω η τιάρα όμως να μην το αφήσουν ταυτόχρονα και τσαλακωμένο.

4. Ο ανθοπώλης David Longman αποκάλυψε ότι επειδή η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε χάσει τη δική της ανθοδέσμη στο γάμο της θέλησε να ξεκινήσει μια παράδοση: Nα υπάρχουν έκτοτε δυο μπουκέτα για παν ενδεχόμενο. Έτσι έφτιαξαν δυο συνθέσεις: Τη μια την παρέδωσαν στις 8 στο Παλάτι συνοδεία αστυνομίας. Στη συνέχεια επέστρεψαν στο κατάστημα και έφτιαξαν και τη δεύτερη ανθοδέσμη την οποία παρέδωσαν λίγες ώρες αργότερα.

5. H Diana μπέρδεψε το όνομα του Καρόλου όταν έλεγε τους γαμήλιους όρκους της. Κατά λάθος αναφέρθηκε στο γαμπρό ως Philip Charles, ενώ η σειρά των -πολλών- ονομάτων του είναι Charles Philip. Για την ακρίβεια, το πλήρες όνομά του είναι Prince Charles Philip Arthur George. Εμείς θα μπερδευόμασταν περισσότερο ομολογούμε.

6. Πάνω στο νυφικό της Diana, είχε ραφτεί στα κρυφά ένα φυλαχτό για καλή τύχη: Πιο συγκεκριμένα ήταν ένα χρυσό πέταλο 18 καρατίων με λευκά διαμάντια.

7. Επειδή στο Λονδίνο πάντα αναμένεται βροχή, σε περίπτωση που ξεκινούσε να βρέχει, η σχεδιάστρια του νυφικού είχε φτιάξει και μια ασορτί ομπρέλα για να κρατήσει, από τα ίδια υλικά που υπήρχαν και στο φόρεμα: Δαντέλα και λεπτομέρειες από πέρλες και παγιέτες κεντημένες στο χέρι. Τελικά δεν έβρεξε και η ομπρέλα δεν έκανε την εμφάνισή της.

8. Η Camilla Parker Bowles ήταν στη λίστα των καλεσμένων του γάμου της παρόλο που υπήρχε το ερωτικό της παρελθόν με τον Κάρολο. Ο λόγος ήταν ότι ο τότε σύζυγός της Andrew Parker Bowles ήταν αξιωματικός που υπηρετούσε το Στέμμα. Μάλιστα λέγεται ότι ο Κάρολος έκλαψε πριν πάει να παντρευτεί τη Diana και ο λόγος ήταν ο έρωτάς του για την τωρινή του σύζυγο, Camilla.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook