38ο Ράλι Κρήτης | Δες εδώ ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

38ο-ράλι-κρήτης-δες-εδώ-ποιοι-δρόμοι-θα-κ-441112

Λόγω διεξαγωγής αγώνα «38ο ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ»,  το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτώβρη , στο Νομό Ηρακλείου, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για την εφαρμογή των ληφθέντων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων:

  • το Σάββατο 15/10/2016 κατά τις ώρες 15:00 έως 19:00, στην πόλη του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην οδό Σ. Βενιζέλου από την Πλατεία 18 Άγγλων έως και τη συμβολή της με οδό Αρχ. Μακαρίου, καθώς και στην οδό Μητσοτάκη. Επιπροσθέτως δεν επιτρέπεται η Βκίνηση των οχημάτων σε όλες τις κάθετες οδούς με κατεύθυνση τα προαναφερόμενα οδικά τμήματα
  • την Κυριακή 16/10/2016 και κατά τις ώρες 10:00 έως 17:00, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στην περιοχή των Δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στο τμήμα από έξοδο τοπικού διαμερίσματος Καστελλίου έως το 11ο χλμ. επαρχιακής οδού Καστελίου – Καλού Χωριού, στο τμήμα της παλαιάς επαρχιακής οδού Καστελίου –Χερσονήσου από πρώτη έως δεύτερη διασταύρωση τοπικού διαμερίσματος Καρουζανού και στην Επαρχιακή οδό Χερσονήσου – Καστελίου από διασταύρωση Οροπεδίου Λασιθίου έως την Διασταύρωση Καλού Χωριού.

Επίσης δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάθμευση όλων των οχημάτων στην περιοχή των Δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στο τμήμα της Επαρχιακής οδού από έξοδο τοπικού διαμερίσματος Επισκοπής- Διασταύρωση Σκοπέλων/ Γαλίφας-διασταύρωση Γαλίφας και τερματισμό πριν την είσοδο του τοπικού διαμερίσματος Σμαρίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

zarpanmews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook