Χανιά | Ημερίδα για τη δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων στον Δήμο Κανδάνου – Σελίνου

Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Παλαιόχωρα, ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τη δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στον Δήμο Κανδάνου – Σελίνου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκ μέρους του Δήμου, ο Δήμαρχος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, εκ μέρους της ΔΕΔΙΣΑ ο Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων και Αντιπρόεδρος της κ. Κουτράκης Γιάννης, ο κ. Καραμπατσάκης Ηρακλής, Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών και ο κ. Πατεράκης Κώστας, Διευθυντής εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης, κάτοικοι και φορείς του δήμου.

Στην έναρξη της ημερίδας έγινε αναφορά από τον κ. Πατεράκη για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων γενικά στο Νομό Χανίων. Στη συνέχεια ο κ. Καραμπατσάκης εξήγησε τι είναι ο ΣΜΑ και πως λειτουργεί, τα οφέλη που έχει για το περιβάλλον και τους κατοίκους. Τέλος υπήρξε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ομιλητών, της Δημοτικής Αρχής και των παρισταμένων, τέθηκαν αρκετά ερωτήματα και λύθηκαν πολλές απορίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΧανιά | ”Δώρο” 3 εκατομμυρίων ευρώ στον Ναύσταθμο Κρήτης
Επόμενο άρθροΠήρε Κοκονάκη η Επισκοπή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ