31η Αμφικτιονία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας: Στα Χανιά και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα | Video + Photos

H 31η Αμφικτιονία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας,  πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 24 Οκτωβρίου στα Χανιά, η οποία αποτελεί ένα επιστημονικό συνέδριο με άξονα τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο της αιμοδοσίας.

Η έναρξη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, αμέσως μετά τη λήξη της 19ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Παρούσα στην έναρξη ήταν η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα η οποία τόνισε πως «η αιμοδοσία είναι ένα πραγματικό δώρο ζωής, θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους εθελοντές αιμοδότες».

Ερωτηθείσα σχετικά, η κα Γκάγκα, τόνισε πως «η Κρήτη έχει πάει πάρα πολύ καλά έχει βελτιώσει τους δείκτες της πολύ, έχει αυξήσει τον εμβολιασμό και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι γιατί ο χειμώνας είναι μπροστά μας».

Από τη μεριά του ο Παναγιώτης Κατσίβελας, πρόεδρος του εθνικού κέντρου αιμοδοσίας: έκανε λόγο για ένα μοναδικό συναίσθημα ότι μπορεί ο άλλος να σώσει μια ανθρώπινη ζωή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής δήλωσε πως είναι τιμή για τα Χανιά το γεγονός της Αμφικτιονίας και η αιμοδοσία είναι στην κορυφή της κλίμακας της προσφοράς, με τους ανθρώπους να δίνουν το αίμα τους για όλους εμάς.

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑπίστευτη δήλωση Ψαριανού: Εγώ δεν έχω περάσει από πολλά κόμματα | Video
Επόμενο άρθροΠόσες θερμίδες έχει μια φέτα ψωμί ανάλογα τι θα προσθέσετε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ