30 χρόνια, 1.000 μαθήματα και ακόμα δεν πήρε το δίπλωμα οδήγησης…

30-χρόνια-1-000-μαθήματα-και-ακόμα-δεν-πήρε-τ-1307913

Περιπτώσεις σαν και αυτή επιβεβαιώνουν στην πράξη ότι μερικοί άνθρωποι δεν προορίζονται για να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι…

Και παρά το γεγονός ότι έχουν την θέληση να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, δεν έχουν την ικανότητα να το πετύχουν. Βέβαια, θα πρέπει να καταλογίσουμε σε ορισμένους από αυτούς ότι η αποφασιστικότητα και η επιμονή τους για την απόκτηση του πολυπόθητου διπλώματος είναι αξιέπαινη.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η συγκεκριμένη 47χρονη βρετανίδα που παρά τις πολλές αποτυχίες, επιμένει να δίνει εξετάσεις για να αποκτήσει το δίπλωμα οδήγησης. Η Isabelle Stedman έκανε το πρώτο μάθημα οδήγησης όταν ήταν 17 ετών και μετά από 30 χρόνια και 1.000 μαθήματα, εξακολουθεί να μην μπορεί να περάσει τις εξετάσεις απόκτησης του διπλώματος. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι λιποθυμά κάθε φορά που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Η Isabelle αναφέρει ότι έχει ξοδέψει περισσότερες από 10.000 λίρες σε μαθήματα οδήγησης και ακόμα δεν έχει καταφέρει να περάσει τις εξετάσεις. Μάλιστα, σημειώνει ότι βάζει τα δυνατά της κάθε φορά που βρίσκεται σε διαδικασία εξέτασης, αλλά αγχώνεται μόλις πλησιάσει σε κυκλικό κόμβο.

“Δεν καταλαβαίνω τι μου συμβαίνει κάθε φορά που δίνω εξετάσεις. Αγχώνομαι σε τέτοιο βαθμό που χάνω τις αισθήσεις μου για μερικά δευτερόλεπτα, ειδικά όταν πλησιάζουμε σε μια πλατεία”, ανέφερε η 47χρονη βρετανίδα. Και προσθέτει “Όταν συνέρχομαι και αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε την άκρη του δρόμου μετά από παρέμβαση του εκπαιδευτή μου, λυγίζω και με πιάνουν τα δάκρυα. Θέλω να πάω σπίτι μου”.

Η Isabelle θέλει να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης για να μπορεί να μετακινεί την κόρη της από και προς το πανεπιστήμιο, καθώς και να επισκέπτεται τους συγγενείς της στην επαρχία. Δυστυχώς όμως, οι τραυματικές εμπειρίες που απέκτησε από την πολυετή προσπάθεια της για την απόκτηση του διπλώματος της έχουν “δέσει” τα χέρια και το μυαλό.

Η συγκεκριμένη βρετανίδα όμως δεν είναι η μόνη που “αγωνίζεται” να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης για πολλά χρόνια. Στις αρχές του έτους εμφανίστηκε σε βρετανικό εξεταστικό κέντρο ένας 50χρονος Πολωνός που έγραψε θεωρητικό τεστ για 192η φορά και απέτυχε.

carandmotor.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook