30χρονη καλλονή εξαπατούσε άντρες μέσω…facebook

30χρονη-καλλονή-εξαπατούσε-άντρες-μέσω-0

ginaika-ipologistis-660Με «όπλο» την ομορφιά της μια 30χρονη κατάφερε να εξαπατήσει αρκετούς άνδρες και να τους αρπάξει κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα.

Αρχικά η 30χρονη καλλονή γνώριζε μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης τα ανυποψίαστα θύματα της. Στη συνέχεια αφού τους έπειθε με το πρόσχημα της ερωτικής συνεύρεσης, πήγαινε με τα οχήματά τους σε διάφορα σημεία ή ακόμη και στα σπίτια τους. Εκεί χωρίς να γίνει αντιληπτή έριχνε υπνωτική ουσία στο ποτό τους. Στη συνέχεια αφαιρούσε διάφορα χρήματα ή αντικείμενα αξίας από τα αυτοκίνητα ή από το εσωτερικό των σπιτιών.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα, έχει προκύψει ότι από αρχές Ιουνίου, με τη συγκεκριμένη μεθοδολογία αφαίρεσε διάφορα χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας από τουλάχιστον πέντε άνδρες.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στο Αιγάλεω, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, αλλά και στην κατοχή της, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, πολλά από τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν επτά κινητά τηλέφωνα, πέντε επώνυμα ρολόγια, δυο φορητοί υπολογιστές, δέκα ζευγάρια μανικετόκουμπα και πέντε κάρτες αναλήψεων διαφόρων τραπεζών.

Η 30χρονη αλλοδαπή οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Πηγή: enikos

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook