3 ζώδια που θέλουν να φροντίζουν πάντοτε τους άλλους

Αυτά τα ζώδια μπορούν πολύ εύκολα να βάλουν τον εγωισμό τους στην άκρη, ενώ παράλληλα διακατέχονται από ενσυναίσθηση και ενδιαφέρον

Είναι κάποια ζώδια, τα οποία από την φύση τους είναι πιο εγωιστικά. Πιο αυτόνομα και ανεξάρτητα και δύσκολα μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αλληλοβοήθεια και ενσυναίσθηση. Συνήθως βάζουν σε προτεραιότητα μόνο τις δικές τους ανάγκες και αδιαφορούν για τους γύρω τους. Από την άλλη όμως, υπάρχουν και εκείνα τα ζώδια, που “μπορούν να γίνουν χαλί να τα πατήσεις”. Αγαπούν να εξυπηρετούν, να βοηθούν, να φροντίζουν, να νοιάζονται και γενικά να ενδιαφερθούν και να προσφέρουν ότι μπορούν.

Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια εκείνα που τους είναι πιο εύκολο, βάση των χαρακτηριστικών τους, να φροντίζουν και να βοηθούν τους άλλους:

Καρκίνος

Πρόκειται για ένα άκρως συναισθηματικό ζώδιο, το οποίο έχει υψηλή ενσυναίσθηση ως χαρακτηριστικό και ενδιαφέρεται για τους άλλους. Η φροντίδα θα μπορούσαμε να πούμε πως κυλά στο αίμα τους. Είναι τρυφερό ζώδιο που αγαπά την οικειότητα και δείχνει τα συναισθήματά του – όταν νιώθει άνετα. Παράλληλα, μπορούν εύκολα να βάλουν τον εγωισμό τους στην άκρη και να διακρίνουν τι χρειάζεται ο άλλος, καμιά φορά πριν ακόμα εκείνος το εκφράσει.

Ζυγός

Είναι ένα ζώδιο που τον ενδιαφέρει και τον νοιάζει να δείξει τον καλό του εαυτό. Θέλουν να είναι κοινωνικοί και εκφράζουν ανοιχτά τα όσα νιώθουν. Διακρίνονται για την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό τους, ενώ πολύ πιθανό να σας αγκαλιάσουν χωρίς να το περιμένετε. Θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να βεβαιωθούν ότι περνάτε καλά, θα συζητήσουν για ώρες μαζί σας προκειμένου να νιώσετε καλύτερα, ενώ αν αντιληφθούν πως η ατμόσφαιρα «βαραίνει» θα καταφύγουν στο χιούμορ για να σας κάνουν να νιώσετε πιο άνετα.

Ιχθύς

Όπως και με τους Καρκίνους, έτσι και οι Ιχθύες έχουν αυξημένο ένστικτο και αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα των άλλων. Αρκετές φορές δεν θέτουν καν όρια, επειδή δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τους αγαπημένους τους. Νοιάζονται πάρα πολύ για τους άλλους και αν μπορούσαν να βοηθήσουν τον κάθε άνθρωπο πάνω στον πλανήτη θα το έκαναν. Αφού αυτό δεν είναι εφικτό, ρίχνουν όλη τους την ενέργεια στους αγαπημένους τους ανθρώπους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως κάποια στιγμή μπορεί να κατηγορηθούν ως υπερβολικοί.

jenny.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟ Τζαβάρας, ο Ανδρουλάκης και η προοδευτική διακυβέρνηση
Επόμενο άρθροΝέα αποκάλυψη: Υπό παρακολούθηση με το Predator και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ και η εισαγγελέας της ΕΥΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ